Vesti > Hronika

MAJKA prvoosumnjičenog za UBISTVO MALE DANKE biće SASLUŠANA! Advokat njenog sina rekao kada će ona dati ISKAZ

Potraga za telom deteta još traje i dosad je pretražen deo Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Anica Ninković

14/04/2024 > 20:10

podeli vest:

MAJKA prvoosumnjičenog za UBISTVO MALE DANKE biće SASLUŠANA! Advokat njenog sina rekao kada će ona dati ISKAZ
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs


Već 19 dana policija radi na rasvetljavanju slučaja monstrouoznog ubistva Danke Ilić (2) iz Bora. Devojčica je nestala 26. marta u Banjskom polju, a kako se veruje, istog dana je i ubijena.

Naime, otkako su, 4. aprila, osumnjičeni radnici JKP Vodovoda Dejan D. i Srđan J. priznali ubistvo deteta, policija detaljno pretresa svaki deo Banjskog polja i okoline.

Pored njih policija je 6. aprila uhapsila brata i oca prvoosumnjičenog. Brat je ubrzo preminuo od srčanog udara u PU Bor, dok je njegov otac još u pritvoru.

Foto: Facebook printscreen

 

Jedina u kući je ostala majka prvoosumnjičenog koja prema saznanjima sarađuje sa policijom.

Advokat prvoosumnjičnog Nebojša Živanović za Informer je kazao i kada će majka biti saslušana.

- Njeno saslušanje, odnosno davanje iskaza povodom slučaja ubistva male Danke Ilić biti u VJT u Zaječaru u utorak 16. aprila u 8 sati - rekao je advokat i dodao da će tada obaviti i razgovor i sa ocem prvoosumnjičenog koji je u pritvoru i brani se ćutanjem.

Inače, kako je objasnio Živanović se do sada detaljno upoznavao sa slučajem čitao i proučavao spise predmeta.

Potraga za telom deteta još traje i dosad je pretražen deo Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali telo devojčice nije pronađeno. Policija i sa psima tragačima pretražuje teren. Juče je policija pretraživala i novu deponiju, između sela Zlot i Sumrakovac.

Ostavite komentar