Vesti > Hronika

MAJKA UBICE DANKE ILIĆ ODBILA DA SVEDOČI! Završeno saslušanje Snežane Dragijević, evo šta se dešavalo u TUŽILAŠTVU

Advokat će obaviti razgovor sa Radoslavom Dragijevićem koji se nalazi u pritvoru

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

16/04/2024 > 08:33

podeli vest:

MAJKA UBICE DANKE ILIĆ ODBILA DA SVEDOČI! Završeno saslušanje Snežane Dragijević, evo šta se dešavalo u TUŽILAŠTVU
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice, iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu. 

Ona ima to pravo kao najbliži srodnik osumnjičenih. 

- Svedok Svetlana Dragijević je privilegovan svedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svedoči - rekao je advokat Nebojša Živanović.

Advokat Dragijevića je za Informer najavio da će se danas obaviti razgovor i sa Radoslavom Dragijevićem koji se nalazi u pritvoru jer se sumnja da je pomogao sinu Dejanu da se reši tela Danke Ilić. 

Podsetimo, mala Danka Ilić iz Bora, stara nepune dve godine, nestala je u utorak 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila.

Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je udavljena. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor.

Ostavite komentar