Vesti > Hronika

ŠOK OTKRIĆE! Na suđenju Belivuku PRESLUŠAN SNIMAK Andrića o planiranju NAPADA NA NAVIJAČE ZVEZDE!

U sudnici je preslušan audio snimak razgovora Marka Andrića sa bivšom verenicom

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

12/02/2024 > 18:41

podeli vest:

ŠOK OTKRIĆE! Na suđenju Belivuku PRESLUŠAN SNIMAK Andrića o planiranju NAPADA NA NAVIJAČE ZVEZDE!
Foto: ATA Images


U Specijalnom sudu u Beogradu danas je, izvođenjem dokaza, nastavljeno suđenje organizovanoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se terete za najteža krivična dela, među kojima i sedam ubistava.

U sudnici je preslušan audio snimak razgovora Marka Andrića sa bivšom verenicom, na kojem se pominje da ide po pištolj, kao i drugi snimak nakon sastanaka sa Belivukom, na kojem priča o planiranju napada na navijače Crvene Zvezde.

Tu je Andrić naveo i da će cela Srbija da "bije Nišlije" i da će "Cigane" pratiti i javljati ostalima gde se nalaze preko "Skajpa".

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

 

Andrić je pred sudom rekao da to nije njegov glas, kao i da misli da drugi ženski glas nije glas njegove bivše verenice.

Prikazana je dokumentacija o forenzičkom pregledu lica mesta, odnosno kuće u Ritopeku i stadiona Partizana.

Tužilac se osvrnuo na odluku suda da iz dokaza izuzme deo audio snimka koji je zabeležen u stanu optuženog Marka Andrića, i predložio sudiji da ispita odluku koju je donela, jer postoji naredba suda u Nišu da se prisluškuje Andrićev telefon, a ne stan.

 On je istakao da se ne radi o tajnom snimanju stana već preko telefona, kao i da nije bitno da li je taj razgovor bio u stanu ili na otvorenom.

 On je pojasnio i da radnja tajno praćenje i prisluškivanje poznaje ograničenje da ne može u stanu da se snima, dok za tajni nadzor i komunikaciju ne postoji to ograničenje.

 Suđenje se nasatvlja sutra.

 

Ostavite komentar