Vesti > Hronika

UHAPŠEN mladić iz Kosjerića koji je pretukao RUSKINJU: MOLILA SAM GA NA 3 JEZIKA da STANE sa BATINAMA

Ona kaže da joj je bacio i dokumeta i da joj je pretio, a zove se Stefan

Izvor: K1info/telegraf.rs

07/12/2023 > 15:31

podeli vest:

UHAPŠEN mladić iz Kosjerića koji je pretukao RUSKINJU: MOLILA SAM GA NA 3 JEZIKA da STANE sa BATINAMA
Foto: Rawpixel.com


Beogradska policija po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva uhapsila je Stefana M. (29) iz Kosjerića koga je S.A. (19) optužila da ju je pretukao u stanu, saznaje Telegraf.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva njemu je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje.

Povodom događaja od 04.12 kada je osumnjičeni M. S. fizički napao svoju devojku S. A., drzavljanku Rusije, prilikom kog napada je ista zadobila telesne povrede, po nalogu Prvog OJT a od strane policije raspisana je potraga za osumnjičenim, te je po javljaju osumnjičenog u PS istom određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnja da je izvrsio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Osumnjičeni će 08.12. biti saslušan od strane dezurnog javnog tuzioca Prvog OJT-a, nakon toga će biti ispitana oštećena, odredjeno veštačenje zadobijenih povreda i biti preduzete druge dokaze radnje- kažu iz Prvog OJT.

Ona kaže da joj je bacio i dokumeta i da joj je pretio, a zove se Stefan.

- Moj bivši dečko Srbin je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih, maltretirao me i tukao, pretio mi, uzeo svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona - napisala je ona, i dodala:

- Lice mi izgleda bolje. Ali mi je upućeno puno poruka mržnje posle svega, što je čudno. Napisala sam da je Srbin jer jeste Srbin i ništa više. Ja sam Ruskinja, naši narodi su braća. Ali loših ljudi ima svuda. Sećam se kako sam ležala na podu i vrištala na tri jezika da prestane i da ga volim! - napisala je Ruskinja.

 

Ostavite komentar