PUKLA NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA! Ostavila je milijardera 28 godina starijeg zbog jednog razloga
Razvodi se najlepša Ruskinja na svetu koju je muž izbavio iz zatvora i okitio zlatom
05.01.2025
CelebrityLEPA RUSKINJA TRAŽI SRBINA DA JE OŽENI: Polina je otkrila i šta je to što očekuje od budućeg muža (FOTO)
U Srbiji sam videla mnogo očeva koji se igraju i šetaju sa svojom decom, to u Rusiji nije slučaj, objašnjava lepa Ruskinja
30.10.2024
LjubavDRAMA NA AERODROMU Devojka (18) se porodila, ostavila bebu u WC, pa krenula u avion
Policiji je rekla da nije znala da je trudna
16.10.2024
SvetDRAMA NA SAVI! Spasioci uspeli da izvuku DVA DEČAKA iz reke, Ruskinja REANIMIRANA
Spasioci iz Sremske Mitrovice poslednjih dana imali su pune ruke posla
08.08.2024
SrbijaRuskinja TRAŽI stan u BEOGRADU, ALI IMA SPECIJALNE ZAHTEVE! Daje i do 1.500 EVRA!
Viktorija traži stan sa suprugom od maja, a oboje rade u IT-u
13.04.2024
BeogradSKANDAL NA AUSTRLAIJAN OPENU! Ukrajinka kažnjena jer se RUKOVALA sa ruskom teniserkom (VIDEO)
Reakcija ukrajinskog Saveza govori dovoljno o svim prethodnim reakcijama njihovih sportista
25.01.2024
TenisPodneta KRIVIČNA PRIJAVA protiv OSUMNJIČENOG za NAPAD na Ruskinju u Beogradu
On je pre četiri dana verbalno i fizički napao svoju devojku i naneo joj lake telesne povrede
08.12.2023
HronikaUHAPŠEN mladić iz Kosjerića koji je pretukao RUSKINJU: MOLILA SAM GA NA 3 JEZIKA da STANE sa BATINAMA
Ona kaže da joj je bacio i dokumeta i da joj je pretio, a zove se Stefan
07.12.2023
HronikaRuskinja doživela STRAVIČNO NASILJE: Tvrdi da ju je PREBIO SRBIN sa kojim je bila u vezi, objavila JEZIVE FOTOGRAFIJE
Slučaj je prijavila policiji u Beogradu, za njim je raspisana potraga
06.12.2023
HronikaBivša STRIPTIZETA ima 26 godina i već - 22 DECE: Muž joj je MILIJARDER, a CILJ im je - 105!
Najstariju kći Viktoriju dobila je 2014. godine u prethodnom braku, a poslednji član porodice, Olivija, rođena je u januaru 2021.godine
28.10.2023
MozaikNjoj je BAŠ PROPALO veče: Razočarana Ruskinja PRIJAVILA MOMKA policiji zbog - SLABE EREKCIJE
Nataša i Vagif su se upoznali u teretani, međutim...
02.07.2023
(Ne)potrebno znanjeCRNOGORAC opelješio RUSKINJU: CEH veći od 45.000 evra
Sumnja se da je muškarac izvršio krivično delo prevara
05.11.2022
RegionSRBI, zašto me MRZITE? Ksenija na MUKAMA posle tvrdnje da RUSI NISU NI ČULI za nas
Ruskinja koja je prebegla u Srbiju podelila je video u kojem objašnjava da mi i "baćuške", zapravo, nismo braća
22.10.2022
SrbijaRuskinja prodala TEK ROĐENOG SINA za 3.560 dolara - trebalo joj za OPERACIJU NOSA
Tridesettrogodišnja žena je uhapšena, jer je prodala svoje novorođenče kako bi mogla da plati operaciju nosa
18.07.2022
SvetCeo svet priča o ovom privatnom snimku Marije Zaharove, u glavnoj ulozi su - jagode
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije objavila video iz svoje bašte, koji je odmah postao viralan
04.07.2022
Svet