Vesti > Hronika

ŽENU UBIO U KAMENOLOMU, a evo u kakvom je stanju RANJENA ljubavnica: Detalji tragedije u KRUŠEVCU

Muškarac je usmrtio svoju suprugu, a ljubavnicu teško ranio, potom je i sebi oduzeo život

Izvor: K1info/kurir.rs

13/11/2023 > 14:59

podeli vest:

ŽENU UBIO U KAMENOLOMU, a evo u kakvom je stanju RANJENA ljubavnica: Detalji tragedije u KRUŠEVCU
Foto: RINA


Zoran Ristić (54) iz okoline Kruševca koji je jutro počinio nezapamćen zločin kada je prvo teško ranio svoju ljubavnicu I. K. (44) na parkingu u Kruševcu, a zatim presudio i svojoj supruzi Vesni koju je zverski ubio kod starog kamenoloma u selu Kukljin.

- Zoran i Vesna su bili zajedno 30 godina u braku i imaju dvoje dece i unučad, a u poslednje vreme se pričalo da je on napustio suprugu i da ima ljubavnicu u Kruševcu koja je isto udata - kaže izvor i dodaje:

- Navodno, on je prešao da živi sa ljubavnicom I. K. dok je njegova supruga ostala u domaćinstvu u selu Jasika, gde su imali veliko imanje. Naime, juče je navodno prvo došlo do svađe među ljubavnicima i Zoran je nasred parkinga ispred zgrade pucao u I. K. i pobegao.

Kako dalje navodi sagovornik Kurira, Ristić je ubrzo došao do supruge Vesne.

- Za sada nije poznato da li je Zoran sreo svoju suprugu na tom putu pa je ubio nedaleko od kuće, ili je prvo otišao do kuće i naredio joj da sedne u kola pa je ubio i ostavio tu - kaže izvor i dodaje:

Foto: Facebook

 

- Zoran se nedaleko odatle ubio u autu kada ga je policija opkolila jer su dobili dojavu da je jedna žena teško povređena, a druga ubijena.

Na mestu ubistva nesrećne žene vidljivi su tragovi krvi, kao i policijska traka koja je bila stavljena tokom uviđaja. 

- Pre dve, tri godine Zoran se odselio iz sela i otišao u Kruševac. Zaposlio se tada u jednoj fabrici i navodno od kada se tamo zaposlio promenio se. Poludeo je nekako i nije to više bio isti čovek - navode komšije i dodaju:

- U početku je u selo dolazio sa ženom, ali u poslednje vreme je sve više i više na imanje dovodio ljubavnice. Inače, I. K. mu nije prva ljubavnica, imao je drugu pre nje. I eto sad je napravio nezapamćenu katastrofu - ljubavnicu je ranio na parkingu ispred zgrade, ženu je ubio u kamenolomu, dok je sebi presudio u autu.

Kako su dalje objasnile komšije njegova prodica je veoma vredna i radna.

Foto: Youtube printscreen/RTV Krusevac

 
Oglasio se MUP 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu jutros su, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mesta gde su zatekli ženu (44) sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja naneo pedesetdvogodišnji muškarac.

On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio pedesetogodišnju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu.

Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu.

Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Ostavite komentar