Vesti > Hronika

DONETA ODLUKA! Braći Hofman određen pritvor od 30 dana!

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Izvor: K1info

12/11/2023 > 14:34

podeli vest:

DONETA ODLUKA! Braći Hofman određen pritvor od 30 dana!
Foto: Youtube PrintScreen/Jutarnji Program TV Happy


Ljubanu i Miljanu Vidović, poznatijima kao braća Hofman, osumnjičenima za krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje, danas je određen pritvor do 30 dana.

Sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda doneo je danas rešenje kojim je okrivljenima Lj. V. i M. V. odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će oni ometati postupak uticajem na svedoke i postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, saopštio je Prvi osnovni sud.

Oni su ranije danas saslušani pred tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu izabranih branioca kada su negirali izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret. Nakon datih odbrana, tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedoke koji tek treba da bude ispitan u postupku, i zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogli da ponove ili izvrše nova krivična dela, imajući u vidu njihovu raniju osuđivanost.

Foto: Printscreen Instagram

 

Oni su uhapšeni u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

Ostavite komentar