Vesti > Hronika

MAJKA dece stradale u požaru u Novom Pazaru TRUDNA: Otac i dalje KRITIČNO

Otac dece koja su nastradala u požaru u Novom Pazaru u teškom je stanju i potrebna mu je transplantacija kože

Izvor: K1info/telegraf.rs

12/03/2023 > 22:06

podeli vest:

MAJKA dece stradale u požaru u Novom Pazaru TRUDNA: Otac i dalje KRITIČNO
Foto: screenshot/Tanjug


Majka četvoro dece koja su stradala u požaru u Novom Pazaru, Amra je trudna, dok je operacija oca Abda odložena, jer nisu nađeni odgovarajući donori kože, objavili su rođaci na sajtu saveabdo koji su napravili.

Majka Amra je u bolnici "Laza Lazarević" u kojoj se i dalje nalazi saznala da je trudna.

- Pregledom je utvrđeno da je trudna, dok je Abdo sada u komi i pati od opekotina na 35 odsto tela, a šanse da preživi su male jer se koža mora ukloniti kako ne bi došlo do komplikacija, ali se može ukloniti tek pošto se njegovo mesto pokrije alternativnom kožom - navodi se na sajtu.

Dok je otac dece koja su nastradala u požaru u Novom Pazaru u teškom stanju i potrebna mu je transplantacija kože, majka Amra A. je u svesnom stanju.

Ona je takođe prevezena u Beograd, a kako Telegraf.rs saznaje od porodice, lekari kažu da je u stabilnom stanju i smirena. Posle saznanja da su joj deca poginula nije sklona iracionalnim postupcima, ali ne razgovara ni sa kim.

Podsetimo, ona je zadobila opekotine u požaru u kojoj joj je nastradalo četvoro dece. Njen suprug teško je povređen, ima opekotine na više od 35 odsto tela. Njemu se lekari bore za život, a neophodna mu je transplantacija kože.

Njihovo četvoro dece uzrasta od šest meseci do 6 godina nastradalo je u požaru koji je izbio u nedelju ujutro u stanu u Novom Pazaru u kojem su živeli. Rezultati obdukcije pokazali su da su se deca ugušila ugljen-monoksidom.

 

Ostavite komentar