KO JE ASIM ĐULOVIĆ? Mladi Pazarac najveće iznenađenje Pešićevog spiska za reprezentaciju!
Ove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije beleži 17.5 poena, 2.7 skokova i 2.3 asistencije za 28 minuta po utakmici
10.02.2025
KošarkaPEŠIĆ OBJAVIO SPISAK ZA REPREZENTACIJU: Večiti rivali daju po četiri igrača, evo ko je sve pozvan!
Košarkaši Srbije će 21. februara u petom kolu kvalifikacija grupe G gostovati selekciji Finske u gradu Espu od 17.30 sati
10.02.2025
KošarkaŠPANSKI MEDIJI TVRDE: Pešić na klupi Barselone
Španski mediji bruje o dolasku Svetislava Pešića na klupu Barselone.
07.01.2025
KošarkaPEŠIĆ O SARADNJI SA JOKIĆEM: Nisam ja lud, on je najbolji na svetu (VIDEO)
Zato je i jedan od najboljih trenera na svetu - jer ume da sasluša.
30.12.2024
KošarkaNAJMLAĐI TRENER ABA LIGE U STRUČNOM ŠTABU REPREZENTACIJE: "Svetislav Pešić mi je učinio čast"
Najmlađi trener ABA lige, već treću sezonu sa velikim uspehom vodi ubedljivo najmlađi tim ne samo u regionalnom takmičenju već i u Evropi.
25.12.2024
KošarkaOČEKIVANO NAJBOLJI: KSS dodelio priznanja za najbolje u 2024. godini!
KSS je dodelio godišnje nagrade za najbolje košarkaše i košarkašice u 2024. godini.
12.12.2024
KošarkaČOVIĆ POZVAO VUJOŠEVIĆA U KSS Evo šta kaže Pešić na to (VIDEO)
Vujošević i Čović prvi put su posle deset godina bili zajedno u jednoj emisiji, a tema je bilo mnogo.
12.12.2024
KošarkaPEŠIĆ O PRINOVI U PORODICI JOKIĆ: Samo neka pravi, ide mu od ruke i taj deo
Svetislav Pešić i nakon meča sa Danskom se osvrnuo na Nikolu Jokića, odnosno tome što je dobio sina Ignjata.
25.11.2024
KošarkaPEŠIĆ PORUČIO IGRAČIMA: Samo ja dobijam lovu u reprezentaciji, vi igrate za medalje i ugled
Košarkaši Srbije su rutinski odradili dvomeč sa Danskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
25.11.2024
KošarkaKARTA ZA EVROPSKO PRVENSTVO NA STOLU: Ovo su Pešićeve uzdanice protiv Danske za večeras
Utakmica četvrtog kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igraće se u hali "Aleksandar Nikolić"
24.11.2024
KošarkaNAJVAŽNIJE JE DA SE KVALIFIKUJEMO NA EUROBASKET! Pešić zna šta je najbitnije za Srbiju u narednom periodu!
U nedelju, revanš između košarkaša Srbije i Danske
23.11.2024
KošarkaSREĆNO ORLOVI: Košarkaši Srbije danas sa Dancima
Košarkaši Srbije danas (18) gostuju Danskoj u okviru kvalifikacija za EP.
21.11.2024
KošarkaNOVA GLAVOBOLJA ZA PEŠIĆA: "Orlovi" ostali bez sjajnog šutera za duele sa Danskom
Svetislav Pešić neće moći da računa na sjajnog šutera za kvalifikacione mečeve za odlazak na EP nakon što je igrač Dubaija izvrnuo zglob.
20.11.2024
KošarkaKOŠARKAŠI SRBIJE IMAJU NOVOG KAPITENA: Pešić sa ovim igračima "napada" Dance
Zbog obaveza košarkaša u Evorligi, selektoru se odazvalo 16 igrača
18.11.2024
KošarkaPEŠIĆ IZABRAO NOVI STRUČNI ŠTAB: Kari zna kome može da veruje
Selektor košarkaša Srbije odredio je nove saradnike za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2025. godine.
15.11.2024
KošarkaPEŠIĆ O SPISKU IGRAČA ZA KVALIFIKACIJE: Razgovaraću sa Željkom i Sferopulosom da izađu Srbiji u susret
Košarkaše Srbije očekuju mečevi protiv Danske u okviru kvalifikacija za EP 2025. godine.
13.11.2024
KošarkaSVETISLAV PEŠIĆ NIKAD ISKRENIJI: Više ne živim od košarke, ali ja živim za košarku!
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić osvrnuo se na razne aspekte svoje karijere u intervjuu koji je dao za NIN.
30.10.2024
KošarkaSADA I ZVANIČNO! Pešić ostaje selektor: "Nadam se da sam ispunio želju igrača"
Pešić je sa KSS potpisao ugovor do 30. septembra 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje
20.10.2024
KošarkaVEST DANA: Svetislav Pešić OSTAJE selektor Srbije!
Kari će predvoditi košarkašku reprezentaciju Srbije i na Evropskom prvenstvu
19.10.2024
Košarka