OGLASILA SE SRPSKA ATLETIČARKA! Evo šta Ivana Španović kaže o promeni pravila u njenoj disciplini!
Prema tom predlogu skok bi se merio od mesta na kome svaki atletičar ili atletičarka započnu skok do mesta na kome se spuste u pesak
20.02.2024
Ostali sportoviIVANA VULETA posle novog trofeja u Dijamantskoj ligi: Peti put, TO JE LUDO
Srećna sam što sam mogla da dođem ovde, pre svega, zbog svog bola i stvari sa kojima se mučim zbog povrede Ahilove tokom cele sezone
18.09.2023
Ostali sportoviIvana Vuleta je ŠAMPION Dijamantske lige: Skokom u POSLEDNJOJ seriji stigla do TITULE
Srpska atletičarka, Ivana Vuleta pobednica je finala Dijamantske lige u Judžinu
18.09.2023
Ostali sportoviNEPRIKOSNOVENA IVANA: Vuleta osvojila miting Dijamantske lige u Šiamenu
Ovo je njena rekordna osamnaesta pobeda na mitinzima Dijamantske lige
02.09.2023
Ostali sportoviIvana Vuleta: Samo još OLIMPIJSKO ZLATO i - KRAJ, ZDRAVLJE mi je UVEK BILO PRIORITET
Olimpijske igre u Parizu biće najverovatnije poslednje takmičenje za kraljicu srpske atletike
29.08.2023
Ostali sportoviVuleta osvojila BRONZU na Evropskom dvoranskom prvenstvu
Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je bronzanu medalju u disciplini skok udalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu
05.03.2023
Ostali sportoviIvana Vuleta zbog povrede propušta da DEBITUJE U TROSKOKU u Dijamantskoj ligi
Vuleta je primorana da preskoči naredni događaj
24.08.2022
Ostali sportoviKRALJICA OSTAJE - KRALJICA: Ivana Vuleta PONOVO EVROPSKA ŠAMPIONKA
Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je zlatnu medalju u skoku udalj na Evropskom prvenstvu
19.08.2022
Ostali sportoviVuleta napravila skok sezone, 7,06 - Ivana i Milica NAPADAJU ZLATO na EP u Minhenu
Srpske atletičarke Milica Gardašević i Ivana Vuleta takmiče se u finalu u disciplini skok u dalj
18.08.2022
Ostali sportovi