DA LI JE PRINC UNAPRED ZNAO DA ĆE POBEDITI NA PZE? Sve je otkrio za K1, a izgleda da je 2025. njegova godina (VIDEO)
Pre oko mesec dana Princ od Vranje je razgovarao sa ekipom "Prvog reda" i ispričao sve o festivalu PZE
01.03.2025
BalkanKAD ĆE KOJA ZEMLJA NASTUPITI NA EVROVIZIJI? Evo kada ćemo pratiti srpskog predstavnika u Švajcarskoj!
Žreb je odredio koje će zemlje nastupati u svakom od dva polufinala.
28.01.2025
SvetOBJAVLJEN SPISAK PESAMA ZA "DORU": U borbi za predstavnika Hrvatske na Eurosongu i grupa Magazin
Ukupno 24 kompozicije takmiče se za odlazak u Bazel.
05.12.2024
BalkanOvo je datum koji svi očekuju! PESMA EVROVIZIJE sledeće godine u BAZELU, sada je poznato i kada se održava
Nemo je prvi švajcarski pobednik na takmičenju za pesmu Evrovizije od 1988. godine
30.08.2024
MuzikaU Malmeu VEČERAS FINALE: Takmičenje za Pesmu Evrovizije u senci pojačanih mera bezbednosti!
Prema kladionicama, najveći favorit je predstavnik Hrvatske Bejbi Lazanja, čije je pravo ime Marko Purišić sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim"
11.05.2024
CelebrityIzraelska pevačica NEĆE PRISUSTVOVATI EVROVIZIJI u Malmeu, a SAMO zbog JEDNOG RAZLOGA!
Umesto Eurosonga - Golan i izraelska delegacija održati će malu ceremoniju obeležavanja Dana sećanja na holokaust
06.05.2024
CelebrityNovi ŠOK PREOKRET! TEYA DORA NA KLADIONICAMA u trci ZA POBEDNICU NA EVROVIZIJI, a Hrvati i dalje nam za vratom
Otkrivamo ko ima najviše, a ko najmanje šanse za pobedom na Evroviziji
03.05.2024
CelebrityTeya Dora SKOČILA na kladionicama: Evo na kom je sada mestu srpska predstavnica na Evroviziji (FOTO)
Pesmom "Ramonda" predstavlja nas u maju na "Pesmi Evrovizije"
22.03.2024
CelebrityBejbi Lazanja je i dalje GLAVNI favorit za pobedu na "Evroviziji": Evo na kojim pozicijama su Srbija i Slovenija (FOTO)
Hrvatska za sada ima najviše šansi za pobedu na evropskom muzičkom festivalu
07.03.2024
CelebrityDeutsche Welle: LUKE BLACK je impresivan, Srbija nastavlja da eksperimentiše i IZNENAĐUJE NA EVROVIZIJI
Impresivnim scenskim nastupom, koji se kretao od fantazije do naučne fantastike, kupio je kartu za finale, tvrde mediji
10.05.2023
DisplaySkok Luke Blacka na KLADIONICAMA: Na istoj poziciji sa "Letom 3"
Naš predstavnik izvodi pesmu "Samo mi se spava"
10.05.2023
DisplaySaopštenje Javnog servisa: Prenos "Pesme Evrovizije" samo na RTS 3
Predstavnik Srbije Luke Black svoj nastup posvetiće tragično nastradalima
08.05.2023
MuzikaLOREEN drugi put na EVROVIZIJI: Fanovi poludeli, Twitter "gori"
Pevačica je pobedila sa pesmom "Tattoo" i pokušaće po drugi put da osvoji Pesmu Evrovizije
12.03.2023
MuzikaSrpska pesma za EVROVIZIJU: Moderno, FALE samo MUZIKA, PEVANJE, dikcija i koncept
Videla sam predstavnika, poželala sam mu sreću i stojim iza toga, rekla je Bojana Stamenov gostujući u emisiji "Ked na jedanaest"
10.03.2023
CelebrityStefan SHY, finalista Pesme za Evroviziju: Muzika je UTEHA za sve što mi se DEŠAVA
Takmičio sam se jer je to želeo moj pokojni otac, ali ni produkciju nisam hteo da odbijem
07.03.2023
Celebrity