"MOLILA SAM BOGA DA OSTANEM ŽIVA SVOM SINU" Goga Sekulić i dalje oseća posledice udesa "Kukala sam od bolova"
Pevačica kaže i da je pod lekovima morala da nastupa da bi zaradila novac.
13.02.2025
BalkanMLADIĆI KOLIMA SLETELI S PUTA U NOVOM SADU Jedan iskočio iz automobila u šiblju (FOTO)
Nezgoda se dogodila na Mišeluku
12.02.2025
HronikaTEŽAK UDES U TUNELU Automobil prevrnut na stranu, drugi ispod njega!
Saobraćaj na deonici Užice - Zlatibor je usporen zbog sudara
10.02.2025
HronikaDUGO NIJE VIĐENA OVAKVA NOĆ U BEOGRADU Evo za koga je intervenisala Hitna pomoć
Noćas u prestonici nije bilo saobraćajnih nezgoda
10.02.2025
HronikaZAPALIO SE AUTOMOBIL NA MAGISTRALNOM PUTU! Među putnicima bilo i dece, a od vozla ništa nije ostalo (FOTO)
Uzrok požara na vozilu za sada nije poznat
09.02.2025
HronikaSAOBRAĆAJKA NA PUTU ŽITIŠTE - TORAK! Automobil udario pešaka i naneo mu teške povrede
On je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Zrenjaninu
09.02.2025
HronikaOVA TRAUMA JE DEFINITIVNO OJAČALA Dea Đurđević se prisetila stravične nezgode: "Mislila sam da ću umreti sama..." (FOTO)
Voditeljka Dea Đurđević je pre šest godina doživela saobraćajnu nezgodu kada ju je audario autobus i kada je umalo izgubila ruku.
08.02.2025
BalkanZAKUCALI SE U AUTOMOBIL MINISTARSTVA Ima povređenih! Dvojica momentalno uhapšena
Tri osobe iz automobila Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prevezene u bolnicu
08.02.2025
HronikaUDES U BEOGRADU Dve osobe povređene
U toku noći, ekipe Hitne pomoći obavile su 97 intervencija
08.02.2025
HronikaTEŽAK UDES NA ALTINI Automobil se prevrnuo i preprečio celu ulicu (VIDEO)
Još uvek nije jasno iz kog razloga je vozač izgubio kontrolu nad vozilom
05.02.2025
Hronika