EVO KAKO JE UHAPŠEN ATENTATOR NA TRAMPA: Objavljen snimak sa kamere uniformi policajaca! (VIDEO)
Na pres konferenciji šerif Vilijam Snajder rekao je da je Rout uhapšen na autoputu broj 95
16.09.2024
SvetTRAMP SE VRAĆA NA MESTO ATENTATA! Bivši predsednik najavio SPEKTAKULARNI MITING u Pensilvaniji
Tramp nije naveo datum mitinga, ali će detalje objaviti naknadno
01.08.2024
SvetOGROMAN PROPUST TAJNE SLUŽBE PRE ATENTATA NA TRAMPA? Izneti zabrinjavajući podaci: "Sramota me je onoga što sam video"
FBI je saopštio da je policija prvi put primetila Kruksa više od sat vremena pre nego što je ispalio najmanje osam hitaca
30.07.2024
SvetFBI POTVRDIO! Otklonjene spekulacije ČIME JE TRAMP POGOĐEN u atentatu, ovo je prava istina
Nakon izjava da je bivši predsednik možda pogođen gelerom ili staklom, FBI je potvrdio da je u pitanju bio metak
27.07.2024
SvetPRIPREMAO SE ZA KRVAVI PIR! Otkriveno da je ATENTATOR NA TRAMPA istraživao kako je UBIJEN KENEDI
Kako navodi FBI, Tomas je guglao koliko je bio udaljen Li Harvi Osvald od Kenedija kada je ispalio fatalni hitac
24.07.2024
SvetIsplivali NAJNOVIJI DETALJI o zdravstvenom stanju TRAMPA! Nećete verovati koliko je falilo da METAK PROĐE KROZ GLAVU
Rana na desnom uhu nakon atentata na bivšeg predsednika SAD veličine je dva centimetara
21.07.2024
SvetKralj Čarls i kraljica Kamila OPET HITNO EVAKUISANI: Misteriozna osoba primećena u blizini, odmah reagovalo obezbeđenje!
Čarls i Kamila su bili u poseti Sent Helijeru, u Džerziju, kada je član njihovog tima za bezbednost primetio potencijalnu pretnju
20.07.2024
SvetMELANIJA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ATENTATA! Trampa čvrsto uhvatila za ruku, a na licu ni traga UZNEMIRENOSTI (FOTO)
Ona se pojavila na važnom događaju, na kom je njen suprug predsedničkim kandidatom Republikanske partije
19.07.2024
SvetDIRLJIVO! Trampova unuka o ATENTATU: MOJ DEDA JE PROŠAO KROZ PAKAO, ali on je još uvek NA NOGAMA!
Kai je dodala da je Tramp brižan i pun ljubavi, iako ga mediji prikazuju kao sasvim drugačiju osobu
18.07.2024
SvetOva neslana šala o TRAMPU SKUPO KOŠTA SLAVNI BEND! Zbog komentara o ATENTATU oduzima im se VIZA? Pomenut i ĐOKOVIĆ
Fanovi, naravno, nisu bili oduševljeni ovakvim vestima.
16.07.2024
Svet