GINEKOLOG IZ SREMSKE MITROVICE NA SUDU Potvrđena mu je optužnica posle prijave porodilje M.M.
Marica Mihajlović optužila je lekara iz bolnice u Sremskoj Mitrovici za akušersko nasilje
05.12.2024
HronikaMARICA JE RASPLAKALA SRBIJU NAKON SMRTI BEBE! Podignuta optužnica protiv ginekologa iz Sremske Mitrovice
Marica Mihajlović prijavila je ginekologa za nestručnost usled koje joj je preminula beba
09.11.2024
HronikaGrujičić otkriva NOVE DETALJE o slučaju PREMINULE BEBE u Sremskoj Mitrovici: Nije bilo GREŠAKA, ali opisuje se NASILJE
Ministarka Danica Grujičić o slučaju porodilje Marice Mihajlović kojoj je beba preminula na porođaju
22.03.2024
SrbijaNASILNI DOKTOR OSTAJE IZA REŠETAKA! Porađao je MARICU kojoj je BEBA UMRLA po rođenju, a njen slučaj rasplakao je SRBIJU
Čak tri porodilje su optužile doktora M. M. za užasno akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, a njih dve su izgubile bebu
18.03.2024
HronikaVučić sa MARICOM, čija je beba preminula na POROĐAJU: Taj lekar je PUNO DOBRIH STVARI UČINIO, žao mi je!
Vučić je u sredu rekao da je tužan zbog onoga što se dogodilo Marici, ali da je srećan što je sa tim izašla u javnost
25.01.2024
SrbijaEKSKLUZIVNO U "URANKU", Marica čija je BEBA UMRLA: Doktor je pretio da će da mi IZBIJE ZUBE, stiskao mi je vilicu!
Ona će se danas sastati i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem
25.01.2024
SrbijaMARICA sutra sa VUČIĆEM O AKUŠERSKOM NASILJU: Ispričaćemo SVE predsedniku, ovo je VELIKA STVAR - IDEMO DO KRAJA
Kako su rekli roditelji preminule bebe, ovo je važan sastanak pravdu svih roditelja
24.01.2024
SrbijaISTINA JE ONA OD KOJE SMO STRAHOVALI! Završena OBDUKCIJA, evo kako je PREMINULA Maričina BEBA
Potvrđeno je, smrt je nastupila zbog nasilnog porođaja
23.01.2024
SrbijaDA SRCE PREPUKNE! Marica iz Sremske Mitrovice ponovo RASPLAKALA SRBIJU: Pogledajte kako POMAŽE MLADIM MAMAMA
Njena ispovest o tome kako joj je beba umrla nakon porođaja rastužila je celu Srbiju
20.01.2024
SrbijaSkakao mi je PO STOMAKU, slomio mi rebro! Marica doživela PAKAO NA POROĐAJU, BEBA UMRLA: Oglasila se i BOLNICA
Ona je 11. januara primljena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici, tada je već prošlo nedelju dana od njenog termina
18.01.2024
Srbija