NASTAVNICA RANJENA U RIBNIKARU SVEDOČI DANAS! Ovo je bio njen zahtev
Suđenje je trebalo da počne 4. oktobra, ali je u međuvremenu prezakazano za danas
01.11.2024
HronikaMasakr u Malom Orašju i Duboni IMA JEDNU MISTERIJU: Ko je BIO u kolima sa Urošem Blažićem?
Misterija nije rešena ni godinu i po dana nakon masakra
22.10.2024
HronikaKakvi su odnosi bili u porodici MASOVNOG UBICE? Deda UROŠA BLAŽIĆA pred govornicom u Specijalnom sudu
U nastavku suđenja ispitan je Dragan Gavrilović, otac Blažićeve majke, odnosno deda Uroša Blažića
21.10.2024
HronikaŠEF OBEZBEĐENJA svedočio za MASAKR u "Ribnikaru": Odmah sam znao da NEŠTO NIJE U REDU, Dragan nije odgovarao
Čuvar sa drugog ulaza mu je rekao da je bila pucnjava u školi
18.10.2024
HronikaOtac žrtve VRAČARACA: Policija me upozorila da će mi UBITI SINA!
Milorad Vukićević je detaljno ispričao kako je izgledao 7. oktobar 2019. godine
15.10.2024
HronikaStravično svedočenje profesora iz RIBNIKARA: "Izneo sam RANJENOG UČENIKA, nikad neću zaboraviti taj miris krvi"
Profesor geografije Zoran Nišević detaljno je ispičao kako je nakon zločina ušao u učiniocu i iz nje izneo ranjenog dečaka
27.09.2024
HronikaDEVOJKA UROŠA BLAŽIĆA svedočila: Evo šta je rekla o PIŠTOLJU koji je našla ispod JASTUKA masovnog ubice!
ada je upitana o razlogu raskida, Đorđević je rekla da se optuženi nije slagao sa njenim planovima za budućnost
27.09.2024
HronikaČlanovi porodice UROŠA BLAŽIĆA ne žele da svedoče na SUĐENJU! Tužilac tražio da se novčano kazne
Pored Blažića, u ovom predmetu je optužen i njegov otac Radiša Blažić
27.09.2024
HronikaDečak ubica iz "RIBNIKARA" svedočiće protiv svojih roditelja: Samo jedna stvar još nije POZNATA
Ispitivanju će prisustvovati staratelj kojeg mu postavi Centar za socijalni rad
13.09.2024
HronikaDETALJI iskaza DEVOJKE UBICE IZ MLADENOVCA: Plašila se UROŠA BLAŽIĆA, ispod njegovog JASTUKA je videla PIŠTOLJ
Anastasija Đ. je pozvana da svedoči na sledećem suđenju Blažiću zakazanom za kraj septembra
27.08.2024
HronikaMajka dečaka ranjenog u "RIBNIKARU" SVEDOČILA protiv Kecmanovića! "Tri dana u bolnici je stalno plakao"
Advokat porodice Kecmanović, Marina Ivelja, je rekla da Kecmanovići neće svedočiti u ovom postupku
23.08.2024
HronikaBLAŽIĆI SU I PRE MASAKRA MALTRETIRALI MEŠTANE SELA: Šok svedočenje majke RANJENOG MLADIĆA iz Dubone
Milica Ivković tvrdi da su Blažići ubijali pse po selu, da su pucali svake godine za slavu, kao i da je Radiša Blažić uzimao mito od meštana
22.08.2024
HronikaREKAO JE DA IMA BOMBU, a onda je čitao vesti o masakru! Saslušan TAKSISTA kome je Blažić upao u kola posle KRVAVOG PIRA
Antonović je opisao kako je vožnja izgledala i da je Blažić njemu i putnici Jeleni Ajdinović čitao medijske natpise o masakru
22.08.2024
Hronika"SVI STE KRIVI, JA VAM OPROSTITI NEĆU" Potresno obraćanje majke Adriane Dukić, devojčice ubijene u "Ribnikaru"!
Danas su saslušani pedagog i psiholog kao odgovorna lica škole.
21.06.2024
Hronika"Nije bio mokar, blatnjav i krvav!" BRAT ZORANA MARJANOVIĆA SVEDOČIO U VIŠEM SUDU, sve je detaljno ISPRIČAO
Rođeni brat optuženog Miloš Marjanović, danas je u sudu rekao da ostaje pri svom ranije datom iskazu
06.06.2024
HronikaOvi ljudi su POSLEDNJI VIDELI DANKU ŽIVU! Oni će SVEDOČITI u tužilaštvu!
Iako niko u Banjskom Polju, odakle je počela potraga za Dankom, nije čuo ili video kada su dvojica radnika JKP "Vodovod" udarili devojčicu
12.04.2024
HronikaUMRLA sam sa svojim DETETOM: Potresno svedočenje MAJKE ubijene UČENICE u "Ribnikaru" slama SRCA
Majka ubijene devojčice, Natalija ispričala je da je za njih ćerka bila dar od Boga i da je imala jako tešku trudnoću
29.12.2023
HronikaIvanka Tramp MORA da SVEDOČI protiv OCA na SUĐENJU u Njujorku
Tužioci su tvrdili da je ona bila ključni učesnik u nekim događajima o kojima se raspravljalo u slučaju
29.10.2023
SvetZAŠTIĆENI SVEDOK o UBISTVU BOJANA MIJAILOVIĆA: Evo šta se dogodilo u ŠUMI u BANJSKOJ
Pucali su na nas sa svih strana, nisam znao uopšte šta se događa
01.10.2023
Srbija