"MOLILA SAM BOGA DA OSTANEM ŽIVA SVOM SINU" Goga Sekulić i dalje oseća posledice udesa "Kukala sam od bolova"
Pevačica kaže i da je pod lekovima morala da nastupa da bi zaradila novac.
13.02.2025
BalkanKAKVA OBMANA! Goga Sekulić i njen muž nikada se nisu ni razveli! Nakon tri godine Goga sve priznala!
Malo je reći da je neko mogao da pomisli da će se Goga Sekulić poslužiti ovakvim “marketinškim trikom”!
03.02.2025
BalkanCELA ESTRADA NA SPISKU NEPODOBNIH Prve reakcije na listu zabranjenih "režimskih" muzičara! (FOTO)
Sve je počelo kada je jedan papir osvanuo na oglasnoj tabli jednog beogradskog fakulteta na kojoj su se našla imena javnih ličnosti
22.01.2025
BalkanSKANDALI KOJI SU TRESLI JAVNU SCENU U 2024. GODINI! Sergej prijavio suprugu, Goga uhapšena, Sloboda napadnuta
Ove priče tresle su Balkan.
01.01.2025
BalkanLUDILO NA NOVOGODIŠNJEM NASTUPU GOGE SEKULIĆ: Pevačica baca crveni donji veš u publiku (VIDEO)
Nakon drame sa hrvatskom policijom Goga pravi lom na nastupu.
01.01.2025
BalkanTRI MESECA NAKON UDESA I DALJE OSEĆA POSLEDICE! Goga Sekulić: "I dalje me boli vrat"
Pevačica se nije potpuno oporavila nakon nezgode.
30.12.2024
BalkanSADA JE SVE JASNO! Hrvatska policija obelodanila zašto je privedena Goga Sekulić
Izdali saopštenje i objasnil šta se dogodilo tačno.
26.12.2024
BalkanGOGA SEKULIĆ IZNELA NOVE DETALJE HAPŠENJA: Evo kako su se policajci ophodili prema njoj i koliku kaznu je kolega platio
Pevačica je ipak stigla na zakazano druženje sa hrvatskom publikom.
26.12.2024
BalkanGOGA SEKULIĆ IMA PLANINU U MOJKOVCU, NJEN SIN STAN U DUBAIJU O hapšenju pevačice bruji region, a ovo o njoj malo ko zna
Goga Sekulić je progovorila nedavno o nekretninama, ali i o ljubavi, i otkrila da je njen naslednik od oca dobio stan za rođendan
26.12.2024
CelebrityGOGA SEKULIĆ I ALEKSANDAR NAPRAVILI LOM NAKON HAPŠENJA Javili se direktno sa nastupa (FOTO)
Goga je uhapšena zajedno sa kolegom Aleksandrom Misojčićem, sa kojim se zaputila u Hrvatsku gde su sinoć imali nastup, ali su ubrzo pušteni
26.12.2024
CelebrityGOGA SEKULIĆ I XANDER ĆE MORATI DA PLATE KAZNU! "Držali nas bez razloga, nastao je opšti haos"
Pevač Aleksandar Misojčić koji je uhapšen na granici sa koleginicom Gogom Sekulić ispričao je detalje iz stanice
25.12.2024
CelebrityZAMALO DA ZAVRŠI U BELOM ROBLJU Isplivali detalji burne prošlosti pevača koji je uhapšen sa Gogom Sekulić
Malo ko zna da je bio otet tokom nastupa.
25.12.2024
CelebrityTO SAM JA, PEVAČICA, ZNATE MOJ HIT "GAĆICE"? Hit scena tokom hapšenja Goge Sekulić na hrvatskoj granici
Goga Sekulić uhapšena je kada je trebalo da pređe granicu u Hrvatskoj, gde je trebalo da održi nastup
25.12.2024
CelebrityOVAJ PEVAČ JE PRIVEDEN SA GOGOM SEKULIĆ Pre hapšenja objavio snimak iz automobila, evo šta je radio (FOTO)
Folk pevačica Goga Sekulić je navodno uhapšena zajedno sa kolegom, pevačem Aleksandrom Misojčićem Xanderom, kako prenose mediji.
25.12.2024
Celebrity"AGONIJA JE TRAJALA 4, 5 SATI!" Goga Sekulić ispričala sve detalje! Evo kako je uhapšena
Policija je njenom kolegi rekla da su prekršili zakon, a potom su svi završili u stanici...
25.12.2024
CelebrityOVO JE RAZLOG HAPŠENJA GOGE SEKULIĆ Pokušala da uđe u Hrvatsku, pa nastao haos
Došlo je do nesporazuma, od njenog kolege mislili su da je Sirijac
25.12.2024
CelebrityUHAPŠENA GOGA SEKULIĆ Priveli je na granici sa Hrvatskom!
Sa kolegom je pokušala da uđe u Hrvatsku
25.12.2024
Celebrity