UNUKA ČUVENOG GLUMCA UMRLA U ZATVORU Teodora robijala zbog gnusnog ubistva majke i bake Telo je upućeno na obdukciju 19.11.2024 Sudbine
DA LI STE JE PREPOZNALI? Jagodinka Simonović iz "Varljivog leta" igra u "Sablji"! Ovako danas izgleda atraktivna pekarka Ne zovu me i ne viču mi više na ulici Jagodinka, rekala je glumica 18.11.2024 Film/Serija
OVA POZNATA GLUMICA SE NA VRHUNCU SLAVE POVUKLA U SELO! Danas ima svoju farmu o kojoj sama brine "Boravak ovde bio je najbolja odluka za privatnost, mir i prirodu, a nudi mi uravnoteženiji život nego u gradu" 17.11.2024 Svet
POHVALILA SE JAVNO: Državni sekretar SAD pisao našoj glumici, evo kojim povodom! (FOTO) O ovome je brujala domaća javnost. 15.11.2024 Balkan
GLUMAC PRIZNAO DA JE BIO SVINJA I IDIOT: "Tog dana spavao sam s tri žene, a onda mi je i devojka banula na vrata" Glumac je ispričao i scenu kada je u krevetu zatekao slavnu pevačicu Šer 14.11.2024 Celebrity
MIRA BANJAC SE ZADUŽILA KOD ZELENAŠA "Bila sam na ivici da dignem ruku na sebe!" Poslovni projekat joj je bio izlaz iz teške situacije. 11.11.2024 Balkan
MIRJANA KARANOVIĆ VOLELA JE OVOG KOLEGU: "On je nešto najbolje što mi se dogodilo" Mirjana Karanović poznata je u javnosti po tome što retko govori o sebi i svom privatnom životu 10.11.2024 Celebrity
NOĆNA PATROLA "PRVOG REDA" U PUNOM SJAJU: Sa predstave "Prafaust" otišli smo na koncert svetske zvezde (VIDEO) Za naše kamere govorili su Svetozar Cvetković, Mirjana Karanović i Jelena Tomašević. 31.10.2024 Prvi Red
U ČUVENOJ SRPSKOJ SERIJI POJAVILA SE KASANDRA! Sada je otkriveno da je dobila honorar u vrednosti garsonjere u Beogradu! Publika koja je odrastala uz seriju, emotivno je vezana za Kasandru, zbog toga trodnevni boravak u našoj zemlji privukao je veliku pažnju 31.10.2024 Balkan
"NIJE SE ZALJUBIO SAMO U TVOJE MLADO LICE" Četiri decenije mlađa parterka Ristovskog objavila poruke podrške (FOTO) Nakon gostovanja u emisiji dobila poruke podrške. 30.10.2024 Balkan
NJOJ JE 48, NJEMU 22! Hrvatska glumica dokazala da ljubav nema granica, u svakom pogledu Petra Dugandžić našla je životnog saputnika gde se nije nadala 30.10.2024 Celebrity
GLUMAČKI PAR SE RAZVEO, PA SE POMIRILI POSLE SEDAM GODINA: Ljubav je bila jača od svih problema "Pravimo probleme sebi i drugima oko nas" 30.10.2024 Balkan
TUGA! Preminula glumica iz "Prijatelja"! Talentovana zvezda je 2002. godine otkrila da joj je dijagnostikovana hronična bolest 29.10.2024 Sudbine
GLUMICA UŽIVO U PROGRAMU PRVI PUT OD KADA JE SVE JAVNO! O susretu sa 39. godina starijim glumcem kaže da je sudbonosnan! Glumac Lazar Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, sa kojom je romansu otpočeo nakon razvoda od Danice Ristovski 29.10.2024 Balkan
OVA GLUMICA JE "OTIMAČICA MUŽEVA": Danas puni 57. godina i izgleda nikad bolje!(FOTO) Verenika je ostavila 3 dana pred venčanje i pobegla sa njegovim najboljim prijateljem 28.10.2024 Svet
GRLI I LJUBI MUŽA: Anđelka Prpić proslavila 40. rođendan, zvanice morale da ispune jedan ZAHTEV (FOTO) Glumica se emotivno objavom obratila svima koji su joj ulepšali slavlje. 25.10.2024 Balkan
ZAUVEK će nam nedostajati! Napustio nas je poznati srpski reditelj! Objava njegove ćerke, SLAMA SRCE! Glumica Anita Lazić, ćerka reditelja Dragoslava Lazića koji je preminuo u 87. godini, oglasila se i potresnim rečima oprostila od oca 24.10.2024 Balkan
Ćerka Branke i Gagija se porodila u TAJNOSTI: Na svet donela sina i dala mu MOĆNO ime! Ponosna baka se oglasila povodom prinove. 23.10.2024 Balkan
Naša glumica se razvela od kolege, pa se TAJNO udala drugi put, a evo sa čim se suočavala tokom trudnoće! Imala je sindrom zbog kojeg nije mogla da se ugoji 22.10.2024 Balkan
Mirka Vasiljević o odrastanju bez oca: "Izgubila sam ga pre nego što sam se rodila, to je moj krst..." Mušku figuru su joj nadomestili teča i deke... 21.10.2024 Balkan
SVI DETALJI GALA PROSLAVE BANETA OBRADOVIĆA Željko Joksimović o novom projektu: "U završnoj smo fazi..." (VIDEO) Showbizz
NEDELJNI HOROSKOP Merkur u Biku - Škorpije u punoj snazi, Device slave uspeh, a Lavovi konačno dolaze na svoje! 05.05.2025 Horoskop
ISTINITA PRIČA O ČOVEKU KOJI JE ZNAO KOJI ŠRAF DA ZAVRNE Jednim potezom zaradio 10.000 dolara! Istorijska anegdota o briljantnom inženjeru Štajnmecu koji je u Fordovoj fabrici rešio kvar koji niko drugi nije umeo pre 11 sati Nećete verovati
EVROPSKA UNIJA SE OKRENULA PROTIV AMERIKE? Ovo je prvi potez koji je Trampu prst u oko! pre 18 minuta Svet
SVI DETALJI GALA PROSLAVE BANETA OBRADOVIĆA Željko Joksimović o novom projektu: "U završnoj smo fazi..." (VIDEO) pre 46 sekundi video
EVROPSKA UNIJA SE OKRENULA PROTIV AMERIKE? Ovo je prvi potez koji je Trampu prst u oko! pre 17 minuta Svet
KARLIK DŽONS MOMKU NAPRAVIO 50 KOPČI NA GLAVI: Udario ga flašom, on pao kao sveća! pre 26 minuta Košarka
EKSKLUZIVNO IZ BAZELA Predstavnici Austrije , Danske i Holandije poručili Srbiji – „Volimo vas, a sarma vam je vrh!“ pre 47 minuta EVROVIZIJA 2025
FAVORIT ZA NASLEDNIKA PAPE FRANJE ISPADA IZ TRKE Sve zbog Kineza - pogledajte šta su mu uradili! pre 1 sat Svet
K1INFO EKSKLUZIVNO IZ BAZELA Princ od Vranja za naš portal – „Snovi mi se ostvaruju, biće spektakl!“ pre 1 sat EVROVIZIJA 2025
KEVIN PANTER PROMAŠIO FAJNAL FOR: Monako savladao Barsu, ušao među četiri najbolje ekipe! pre 1 sat Košarka
PREMINULA GLUMICA (11) IZ POPULARNE NETFLIKSOVE SERIJE Milenu je ubila misteriozna bolest! (FOTO) pre 2 sata Sudbine
PREMINULA DEČJA GLUMICA (11) DOŽIVELA 12 SRČANIH UDARA! Oglasila se Milenina majka skrhana od tuge 05.05.2025 Sudbine
PREMINUO SNIMATELJ I REDITELJ VUK DAPČEVIĆ Vesna Dedić slomljena zbog odlaska kolege "Ko ga je poznavao danas plače" 05.05.2025 Sudbine
KRUPAN GRAD NANEO VELIKU ŠTETU USEVIMA Jako nevreme opustošilo Topolu i delove Rače i Aranđelovca (FOTO) pre 3 sata Srbija
PATRIJARH PORFIRIJE SLUŽIO SVETU LITURGIJU U KNJAŽEVCU: Vera je naš narod čuvala i sačuvala kroz vekove (FOTO) pre 5 sati Srbija
"DA OSTANETE SIMBOL SNAGE I ČUVAR TRADICIJE" Održana svečana akademija povodom Dana Garde Vojske Srbije (FOTO) pre 23 sata Srbija
TROJE MRTVIH POSLE PREVRTANJA MALOG BRODA KOD SAN DIJEGA Traga se za devetoro nestalih osoba (FOTO) 05.05.2025 Svet
KO JE KO U SRBIJI: Melos estrada proslavila jubilej od 35 godina postojanja, Bane Obradović dodelio priznanja (FOTO) 05.05.2025 Balkan
ISTORIJSKI SUSRET U HRAMU SVETOG SAVE: Porfirije i Tavardos II poslali poruku jedinstva pravoslavnog sveta 04.05.2025 Srbija
AUTOMOBIL UDARIO U GRUPU PEŠAKA Ima povređenih, sumnja se da je vozač to namerno uradio (FOTO) 02.05.2025 Svet
ČUJU SE PATRIOTSKE PESME Studenti koji žele da uče i građani obeležavaju 1. maj ispred Skupštine Srbije (FOTO/VIDEO) 01.05.2025 Politika
TURNIR KOJI JE OBLIKOVAO GENERACIJE Trofej Tašmajdan ponovo okuplja ljubitelje malog fudbala posle 35 godina (FOTO) 01.05.2025 Fudbal
VELIKI BROJ MEŠTANA U LJUBOSELU, STIGAO I SVEŠTENIK Prve slike sa mesta nezapamćene tragedije u Topoli (FOTO) 30.04.2025 Hronika
POVREĐENE DVE BEBE Uhapšeno troje zbog sumnje na izazivanje požara kod Jerusalima (FOTO) 30.04.2025 Svet
IZRAELSKE SNAGE IZVELE VAZDUŠNI NAPAD NA PREDGRAĐE BEJRUTA Ova zgrada je bila meta (FOTO) 27.04.2025 Svet
UŽAS NA ZEMUNSKOM KEJU Rečna policija izvukla telo iz Dunava, prolaznici u šoku (FOTO/VIDEO) 25.04.2025 Hronika
UPOZNAJ TANJU SAVIĆ Folk zvezda priredila nesvakidašnje druženje i upoznavanje sa fanovima u Novom Sadu (FOTO) 24.04.2025 Balkan
TIRŠOVOJ DONIRANA RUČNO RAĐENA IKONA Optočena srebrom i zlatom, a po jednoj stvari je jedinstvena (FOTO) 24.04.2025 Srbija
HRVATSKO POMIRENJE NAD SRPSKIM GROBOVIMA Milanović i Plenković rame uz rame, pogledajte šok u Jasenovcu! (VIDEO) 22.04.2025 Region
POČEO VELIKI USKRŠNJI KARNEVAL NA NOVOM BEOGRADU Dva dana igre, plesa i dečije radosti (FOTO) 19.04.2025 Beograd
PRVI PUT U SVETU ODRŽANA OVAKVA MANIFESTACIJA Peking bio domaćin polumaratona humanoiodnih robota (FOTO/VIDEO) 19.04.2025 Tehnologija
SRBI SE MASOVNO GUŠE Ove bolesti u drastičnom porastu! U jednom se često greši, pa postaje još gore pre 9 sati Vesti
NAJVEĆA EPIDEMIJA MALIH BOGINJA POSLE 25 GODINA Umrla deca, stručnjaci upozoravaju na "postkolektivni imunitet 03.05.2025 Vesti