DRUGI DAN "Belgrade River Festa": JASMIN LEVI održala koncert za PAMĆENJE na platou Geozavoda
Ona je očarala publiku pesama na španskom i hebrejskom jeziku, utemeljenim na ladino i flamenko kulturnoj baštini
23.06.2023
MuzikaMenja se režim JAVNOG PREVOZA za vreme manifestacije Belgrade River Fest
U sredu od 13 časova do četvrtka u 1 čas i u četvrtak od 13 časova do 23. juna u 1 čas, doći će do promene trasa linija GSP-a
19.06.2023
BeogradPosle TRIJUMFA na svetskoj sceni, Ana Netrebko NASTUPIĆE na Belgrade River Festu
Uz Anu će nastupiti i slavni tenor Jusif Ejvazov, inače njen suprug, ali i najpoznatiji srpski operski bariton Željko Lučić
19.06.2023
MuzikaSNAGA EMOCIJA na koncertu pod otvorenim nebom: JASMIN LEVI 22. juna na Belgrade River Festu
U prodaji je ograničen broj ulaznica za koncert slavne izraelsko – španske pevačice
19.05.2023
MuzikaBEOGRAD me podseća na MOJU AFRIKU: Fado diva MARIZA i ovog puta oduševila - pevanjem i stavom
Kad god sam dolazila u Beograd, primili ste me kao kraljicu i nemam reči da vam zahvalim na tome, rekla je Mariza
24.07.2022
MuzikaNajbolje za BOČELIJA: Pred koncert u Beogradu stiže MOĆAN ZVUČNI SISTEM po njegovoj želji
Velikani svetske muzičke scene predstaviće se u ambijentu kakav još nije viđen, ističe Vuk Žugić, kulturni ambasador Belgrade River Festa
15.07.2022
Muzika