"ŽIVEĆU I BEZ PUŠAČKE NOGE!" Milić Vukašinović otvorio dušu: "Opet ću stati pred publiku!" (FOTO)
Ako može nešto da bude dobro u njegovoj situaciji jeste što se posle višedecenijskog pušačkog staža odrekao cigareta
07.02.2025
BalkanMILIĆ VUKAŠINOVIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON AMPUTACIJE NOGE: Supruga u suzama.. "Stalno je uz mene" (FOTO)
Roker otkriva šta joj je rekao pred operaciju.
26.01.2025
BalkanMILIĆA VUKAŠINOVIĆA POSETILA OVA PLAVUŠA Muzičar je u procesu oporavka, a ovom prilikom nije skidao osmeh sa lica (FOTO)
Kakva neočekivana poseta!
18.01.2025
BalkanMILIĆ VUKAŠINOVIĆ OBJAVIO POTRESNO PISMO: Imam fantomske bolove, a lekove mi ne daju! (FOTO)
Podelio je svoju muku..
21.12.2024
BalkanEVO KAKO MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IZGLEDA POSLE AMPUTACIJE NOGE: Objavio fotografiju, pa se našalio na svoj račun (FOTO)
Pozirao je sa osmehom na licu
06.12.2024
CelebrityMILIĆ VUKAŠINOVIĆ NAPUSTIO BOLNICU Njegova supruga se oglasila: "Dobro je, učiće ponovo da hoda"
Roker će morati da uči da hoda sa protezom.
06.12.2024
Balkan"KORISTIM SPRAVU KOJA MI POMAŽE" Milić Vukašinović otkrio kako teče oporavak nakon amputacije noge, evo kada ide kući
Roker je dobrog raspoloženja i raduje se odlasku kući
05.12.2024
BalkanSUPRUGA SUZANA ZA K1INFO NAKON ŠTO JE MILIĆU AMPUTIRANA NOGA Otkrila nove detalje. Zamolila za jednu stvar!
Rok muzičar se oporavlja nakon amputacije noge.
03.12.2024
BalkanVIDEĆU KAKO ĆU SA VEŠTAČKOM NOGOM Prve reči Milića Vukašinovića posle amputacije
Mesecima je pokušavao da reši svoj problem, ali nažalost to mu nije pomoglo, te je ovo bilo jedino rešenje
03.12.2024
BalkanMilić Vukašinović nakon infarkta ima problem sa nogom: Ne može da se operiše, postoji rizik da bude amputirana
Čuveni roker muči zdravstvene muke već mesecima
30.08.2024
BalkanMILIĆ Vukašinović ima SEPSU? Mediji pišu da je PEVAČEVO stanje sve LOŠIJE
Navodi se da lekari daju sve od sebe i pružaju neophodnu pomoć
21.08.2023
SudbineMilić Vukašinović mora na HITNU OPERACIJU: Ako pukne aneurizma, UMIREM ZA 2 MINUTA
Bivši bubnjar "Bijelog dugmeta" završio je juče u Urgentnom centru
22.07.2023
CelebrityMILIĆ Vukašinović završio u URGENTNOM, pa se oglasio: MISLIO sam da NIJE OZBILJNO, ali...
Bivši bubnjar "Bijelog dugmeta", Milić Vukašinović, završio je u Urgentnom centru
21.07.2023
CelebrityVatreni poljubac ima NOVI ALBUM, a Milić objasnio zašto je DOBRA PESMA KAO DOBRA ŽENSKA
Grupa je objavila album "Život je k’o fol ako nije R’N’R", a publika će uživo čuti pesme sa njega na spektaklu "Rock Star Fest"
10.12.2022
Muzika