TINEJDŽER BACIO BOMBU NA FESTIVALU Ima poginulih, među teško povređenima i dete! (FOTO)
Svedoci tvrde da su videli trojicu osumnjičenih pod dejstvom alkohola
14.12.2024
SvetPLANIRAO BOMBAŠKI NAPAD U ISTANBULU: Uhapšen pripadnik ISIS-a!
Tokom racije u njegovom stanu u četvrti Bagčilar na evropskoj strani grada, policija je otkrila mač sakriven ispod kreveta
30.08.2024
SvetTeroristi krivi za STRAVIČNU eksploziju za vreme mise na Filipinima: Četiri OSOBE PREMINULE, NAMANJE 50 ranjenih
Proislamske snage, najverovatnije, stoje iza pomenutog napada. Evo šta kažu zvaničnici
03.12.2023
SvetBOMBAŠKI NAPAD U IRAKU: Najmanje 10 poginulih
Napad u blizini grada Amranije bio je usmeren na rođake lokalnog poslanika, prenosi Reuters
30.11.2023
SvetRazvija se klupko BOMBAŠKOG napada u TURSKOJ: Napadači koji su DETONIRALI BOMBU ispred zgrade MUP-a ušli su iz Sirije
Jedan napadač se razneo, a drugog je ubila policija, navele su lokalne vlasti
04.10.2023
SvetERDOGAN o napadu u ANKARI: TERORISTI nikad neće ostvariti svoje CILJEVE
Vlada Turske saopštila je ranije da su dvojica terorista danas izvela bombaški napad ispred zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova u Ankari
01.10.2023
SvetNajmanje 15 osoba poginulo u BOMBAŠKOM NAPADU u Somaliji
Nije objavljeno ko je izveo napad, ali pretpostavlja se da je u pitanju islamistička grupa el Šabab
23.09.2023
SvetHAOS širom ŠVEDSKE: Tri grada potresle ČETIRI EKSPLOZIJE za samo SAT vremena
U 2022. godini u zemlji se, prema podacima policije, dogodilo 90 eksplozija, a do 15. avgusta ove godine 109
31.08.2023
RegionIspovest Srpkinje koja je PREŽIVELA TERORISTČKI NAPAD u Istanbulu: SPASILA me ŽARDINJERA na kojoj sam sedela
Hitna pomoć je stigla u roku od nekoliko minuta, imala sam odličnu negu u Istanbulu, kaže Nišlijka Dragana Ristić
21.11.2022
SrbijaUHAPŠENA ŽENA osumnjičena za BOMBAŠKI NAPAD u Istanbulu
Najmanje šest osoba je poginulo u eksploziji, a 81 je povređena. Među povređenima i državljanka Srbije
14.11.2022
Svet