MAJA NIKOLIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU Zadobila ozbiljnu povredu glave, otkrila detalje!
Nezgoda se desila na probi za nastup na "Pesmi za Evroviziju".
13.02.2025
Balkan"MOLILA SAM BOGA DA OSTANEM ŽIVA SVOM SINU" Goga Sekulić i dalje oseća posledice udesa "Kukala sam od bolova"
Pevačica kaže i da je pod lekovima morala da nastupa da bi zaradila novac.
13.02.2025
BalkanOPTIMISTI, JEDINI STE BILI U PRAVU Đoković otkrio fantastične vesti! Plamen gori - kreće borba
Imao sam malo više povreda u poslednje vreme nego što je to bilo slučaj u prvih 15 godina karijere, otkrio je Novak
10.02.2025
TenisPRETUKAO SUGRAĐANINA, PA UČINIO ZLO MAJCI Uhapšen muškarac u Subotici
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova
06.02.2025
HronikaLOŠE VESTI ZA PARTIZAN! Najnovije pojačanje duže van terena!
Napadač koji je najavljen kao veliko pojačanje
27.01.2025
FudbalNOVE INFORMACIJE Evo kakvo je stanje studentkinje koja je juče udarena kolima na protestu
Stanje devojke koja je u petak povređena u bloku 70 na Novom Beogradu je stabilno i prebačena je iz jedinice intenzivne nege na odeljenje
25.01.2025
HronikaBRUKA I SRAMOTA Đoković na meti novih udara! Niko nije očekivao da odu ovako nisko
Našeg tenisera napadaju u Australiji da je "iscenirao" povredu, ali prebrodiće Nole i ovaj napad i opet dokazati koliko je moćan
22.01.2025
TenisANA BEKUTA IMALA NEZGODU! Pevačica povređena, unuka joj pomaže..., evo šta je poručila
Pevačica Ana Bekuta uhvaćena je danas na aerodromu u Beogradu. Ovog puta imala je gips na ruci
19.01.2025
BalkanLAKŠI PUT ZA NOLETA: Dimitrov zbog povrede predao meč, Srbinu otvoren put do četvrtfinala
Dobre vesti za Novaka, loše po Dimitrova.
13.01.2025
TenisSFEROPULOS SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Bitan igrač van terena mesec dana
Ne može bez loših vesti.
09.01.2025
KošarkaTEŽAK UDES U BEOGRADU Povređena devojka (18), hitno prevezena u Urgentni - saobraćaj stoji
Prednja strana dva automobila potpuno je smrskana, a delovi kola su svuda po putu.
04.01.2025
HronikaDVA DEČAKA POVREĐENA POSLE IGRANJA SA PETARDAMA Prebačeni u bolnicu
Nezvanično, radi se o dva brata koja su se povredila u svom domu.
31.12.2024
HronikaSTANJE POLICAJCA KOJI JE RANJEN U BULEVARU Osumnjičeni za ubistvo Pivceta pucao mu u nogu
Prava filmska potera odigrala se danas oko 11 sati u Bulevaru kralja Aleksandra kada je došlo i do pucnjave
27.12.2024
Hronika