VRATIO SE BORIŠA SIMANIĆ: Postigao 10 poena u POBEDI IGOKEE!
Košarkaši Igokee će u narednom kolu ABA lige gostovati Zadru
21.09.2024
KošarkaHEROJ iz Manile se vratio na teren! Boriša Simanić debitovao za Igokeu!
Nakon teške povrede, odstranjenog bubrega i rehabilitacije, Boriša Simanić se vratio na košarkaški teren.
14.09.2024
KošarkaKAO DA SU ME NOŽEM UBOLI Horor ISPOVEST Boriše Simanića, prvi put govori o PAKLU kroz koji je prošao
U razgovoru za lokalni "El Periodico de Aragon", Simanić, koji se još nije vratio treninzima, izneo je svoju horor ispovest
13.02.2024
KošarkaIvana ŠPANOVIĆ i Novak ĐOKOVIĆ izabrani za NAJBOLJE SPORTISTE Srbije: Trofej dobio i Boriša Simanić
Španovićeva je četvrti put u karijeri dobila ovo priznanje, a Đoković jubilarni 10. put
03.02.2024
Time OutDa li se na teren USKORO VRAĆA Boriša Simanić?
Doktor Dragan Radovanović otkrio detalje stanja u kome se nalazi Simanić
28.12.2023
KošarkaBoriša Simanić EMOTIVNO za "Prvi red" o povredi zbog koje je izgubio bubreg: Porodici je bilo jako TEŠKO (VIDEO)
U ekskluzivnoj ispovesti za "K1" televiziju on se osvrnuo se na ovu godinu i otkrio kakve su mu želje za narednu
18.12.2023
Prvi RedŽIVI u novim OKOLNOSTIMA potpuno NORMALNO: Doktor Radovanović o oporavku Boriše SIMANIĆA
Šanse da se naš reprezentativac vrati na parket su odlične, kaže dr Dragan Radovanović
01.11.2023
KošarkaUručeni DIPLOMATSKI PASOŠI košarkašima i odbojkašicama: Ponosni smo na SPORTSKE USPEHE
Ministar spoljnih poslova kaže da je to način da se država oduži sportistima koji godinama donose medalje Srbiji
15.10.2023
Time OutSimanić otkrio FENOMENALNE VESTI: Oseća se ODLIČNO, a evo kada bi mogao da se VRATI NA TEREN
Nadam se da ću uskoro krenuti da treniram, rekao je on
05.10.2023
KošarkaARENA proključala, SIMANIĆ došao na meč ZVEZDE i ASVELA: Delije DOČEKALE srpskog junaka OVACIJAMA
Srpski reprezentativac je nedavno na Svetskom prvenstvu ostao bez bubrega posle povrede
05.10.2023
KošarkaSJAJNA VEST - Boriša PONOVO NASMEJAN, Miško Ražnatović OBJAVIO FOTOGRAFIJU i poručio: ON ĆE SE VRATITI
Simanić je na Mundobasketu u Manili, na meču protiv Južnog Sudana, izgubio bubreg posle udarca koji je dobio od Nunija Omota
28.09.2023
KošarkaVrati se JAČI NEGO IKAD: BORIŠA SIMANIĆ jednom porukom ODUŠEVIO SVE
Košarkaš koji je postao heroj cele nacije sada je poslao ohrabrujuću poruku nakon što je ušao u proces oporavka
23.09.2023
Time OutSTRAHOVALI smo mi, ali i ORLOVI na Mundobasketu: Pešić do DETALJA ispričao šta se dešavalo sa SIMANIĆEM u Manili
Selektor je dodao da niko u timu nije spavao dok je Simanić bio u bolnici
15.09.2023
Time OutŠta je moj život NASPRAM BORIŠINOG? Deka iz Sjenice odmah PONUDIO BUBREG košarkašu, a sad je otkrio i ZAŠTO
U, za mene u strašnom trenutku saznanja da Simanić ostaje bez bubrega nije bilo ni trenutka dvoumljenja, rekao je Hajrudin Redžović
14.09.2023
SudbinePET DANA nisam znao za SEBE, TRI meseca ne smem ništa da radim: Boriša SIMANIĆ otkrio da li će ponovo igrati KOŠARKU
Očekuju me analize pod fizičkim naporom i posle toga ćemo sve znati, rekao je srpski reprezentativac
13.09.2023
KošarkaDete mi je otišlo ispravno, ŽIVO i zdravo u Manilu, a vratilo se bez bubrega: Emotivne reči OCA BORIŠE Simanića
Život mu je visio o koncu, suze su mi krenule kada sam ga ugledao
12.09.2023
Time OutBORIŠI je samo BOGDANOVA majka mogla da da KRV, nastaviće on da se bavi SPORTOM: Doktor Radovanović o oporavku košarkaša
Ima primera da su sportisti bili uspešni, bilo da su rođeni sa jednim bubregom ili da su imali transplantaciju poput Alonza Morninga
12.09.2023
KošarkaBORIŠU je nekoliko MINUTA delilo od IZLIVA KRVI u stomak i SEPSE: Božidar Maljković otkrio detalje DRAME u Manili
Avramović dolazi iz grada košarke, igra uvek kao za pet litara krvi, ume da ukrade loptu - analizira predsednik OKS
11.09.2023
KošarkaOglasio se i BORIŠA SIMANIĆ posle osvojene SREBRNE MEDALJE: Evo šta je HEROJ nacije PORUČIO saigračima i Srbiji
Košarkaš je zbog nezgodnog udarca u trećoj utakmici protiv Južnog Sudana završio u bolnici, nakon čega je operisan
10.09.2023
Košarka