Sport > Košarka

ARENA proključala, SIMANIĆ došao na meč ZVEZDE i ASVELA: Delije DOČEKALE srpskog junaka OVACIJAMA

Srpski reprezentativac je nedavno na Svetskom prvenstvu ostao bez bubrega posle povrede

Izvor: K1info

05/10/2023 > 18:48

podeli vest:

ARENA proključala, SIMANIĆ došao na meč ZVEZDE i ASVELA: Delije DOČEKALE srpskog junaka OVACIJAMA
Foto: Starsport


Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras ekipu Asvela u meču prvog kola ovogodišnjeg izdanja Evrolige, a osim velike podrške sa tribina, na koju su navikli, za izabranike Duška Ivanovića će iz prvog reda tribina navijati i Boriša Simanić, heroj nacije.

Simanića je po dolasku u Arenu dočekala salva aplauza i ovacija Delija, a naš reprezentativac nije mogao da sakrije emocije tom prolikom.

Da podsetimo, Simanić je bio deo reprezentacije Srbije na Mundobasketu, koja je uspela da osvoji srebrnu medalju, ali je krilni centar nastup na Filipinima završio ranije, pošto ga je Nuni Omot, košarkaš Južnog Sudana, laktom udario u bubreg.

Posle meča je Simanić završio u bolnici, a nažalost, par dana kasnije, ostao je i bez bubrega.

Usledio je veoma emotivan period, Borišina situacija je dodatno ujedinila reprezentaciju, koja je stigla do medalje, a kruna svega je usledila na dočeku ispred Skupštine grada Beograda, kada se Simanić pojavio, na oduševljenje svih.

Danas tokom dana je najavljeno i da će se Bora pojaviti na utakmici protiv Asvela, što se sada i obistinilo, a nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je izašao pred navijače i dočekan je kako i dolikuje heroju.

Ostavite komentar