Može li NOVAK ĐOKOVIĆ da osvoji ZLATO na OLIMPIJSKIM IGRAMA? Ovo su SRAMNA PREDVIĐANJA
Đoković je skočio na drugo mesto favorita, ali je kvota da će osvojiti dugo čekano zlato i ostvariti svoj san čak 3,50
25.07.2024
OI 2024Zavirite u LUKSUZNU VILU Novaka Đokovića! Zlatni detalji, bazen, teretana... a svaka prostorija je u DVE BOJE (VIDEO)
Đokovići su vilu u Marbelji platili čak 11,2 miliona evra, a ona pored luksuznih detalja odiše i pravom toplom porodičnom atmosferom
16.07.2024
CelebrityJELENA ĐOKOVIĆ: Ljudi misle da je NAMA KOJI IMAMO PARE mnogo lakše, A NIJE. Taj novac je POJAČIVAČ SVIH NAŠIH STRAHOVA
Ja sebe ne doživljavam kao blagu, već kao neku vrbu, onako malu, tanku, koju vetrovi lome, a nikako da me slome, kaže Jelena
27.10.2023
CelebrityOglasila se Dodikova ĆERKA u vezi sa SKANDALOM sa ĐOKOVIĆIMA: Pošto niko neće da kaže, evo ja ću
Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika, oglasila se povodom skandala na RTS-u
27.04.2023
RegionĐokovići SLAVLJE nastavljaju u Novakoj VIKENDICI u Rumi: Đorđu CEPALI KOŠULJU
Porodica Đoković slavi rođenje dečaka, kojeg je na svet donela supruga Đorđa, Saška Veselinov
22.03.2023
CelebrityDirektor AO brani PORODICU ĐOKOVIĆ: Oni su apsolutno PROTIV RATA, ali moraju da budu OPREZNI
Zbog nedavnog događaja, Srdjan Đoković nije prisustvovao polufinalnom meču svog sina sa Tomijem Polom, ne zna se da li će gledati finale
28.01.2023
TenisNisu ga DŽABE birali Đokovići - POVOLJNA ruža vetrova, mnogo SUNCA, a GROŽĐE SLATKO kao šećer
U srcu Srbije, u Lipovcu kod Topole prave se najkvalitetnija vina, a iako je malo, ovo selo ima čak 10 vinarija
24.10.2022
Srbija