Sport > Time Out

ĐOKOVIĆ ponovo ODUŠEVIO decu u Dubaiju: FUDBAL NA PESKU postao tradicija

Na ATP turniru koji je u toku, prvi teniski rival Novaku biće kvalifikant Tomas Mahač

Izvor: K1info

26/02/2023 > 17:14

podeli vest:

ĐOKOVIĆ ponovo ODUŠEVIO decu u Dubaiju: FUDBAL NA PESKU postao tradicija
Foto: Printscreen/Instagram/timmy_superstar


Tamo gde je započeo u decembru, Novak Đoković je nastavio u februaru - najbolji teniser sveta ponovo je igrao fudbal na pesku sa mladim navijačima i ponovo je razgalio srca mališana.

Naime, Đoković je krajem prošle godine učestvovao na Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju, a po završetku teniskih obaveza "odlutao" je na plažu, gde je sa omladincima okušao sreću u fudbalu.

Jedan od mališana koji je u decembru igrao sa Noletom bio je tu i sada, takođe u Dubaiju, gde je u toku ATP turnir. Nole je ovaj put pre turnira istrčao na plažu i odigrao još jednu turu onoga što već možemo da nazovemo tradicionalnom partijom fudbala na pesku u Dubaiju.

Mali Timur Gordejev Timi, koji je okačio snimak igranja fudbala prošlog decembra, uradio je to i ovaj put, uz poruku zahvalnosti najboljem svetskom teniseru.

- Nole!! Najljubazniji, otvoreni, brižni, harmonični, veseli i super kul teniser! Takvi ljudi ukrašavaju ovaj svet! Veoma sam ponosan što ga poznajem! Novače, ti si uzor i inspiracija. Veoma sam zahvalan za ovaj divan dan! Srećno na turnirima! Univerzum će ti svakako pomoći i brinuti se o tebi, kao što se pomažeš i brineš se o ljudima! - napisao je dečak uz video sa druženja na Instagramu.

Nole je, kao i uvek, pravio sjajnu atmosferu i, kao što se može videti na snimku, uživao je pikajući loptu po pesku.

Đoković, inače, nije došao da igra fudbal na pesku u Dubaiju - on ovde učestvuje na turniru, na kojem će mu u prvom kolu rival biti kvalifikant Čeh Tomas Mahač, dok bi u drugoj rundi trebalo da igra protiv boljeg iz meča Talon Grikspur (Holandija) - Konstan Lestjen (Francuska).

 

      

 

 

 

 

Ostavite komentar