Sport > Tenis

ĐOKOVIĆ sa decom VEŽBA za Melburn: Partija FUDBALA na pesku oduševila MALIŠANE

Najblji srpski teniser u Dubaiju je učestvovao na egzibicionom turniru

Izvor: K1info

26/12/2022 > 16:44

podeli vest:

ĐOKOVIĆ sa decom VEŽBA za Melburn: Partija FUDBALA na pesku oduševila MALIŠANE
Foto: Printscreen/Instagram


Nije možda briljirao u Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju Novak Đoković, ali je zato zabavljao publiku "za sve pare" i napravio šou sa ostalim učesnicima egzibicionog turnira, koji će se dugo pamtiti.

No, nisu samo posetioci egzibije oni koji će se sa osmehom sećati srpskog tenisera - tu je i jedna grupa dečaka sa kojima je Nole igrao fudbal na pesku, na plaži u Dubaiju.

Jedan od tih omladinaca, Timur Gordejev, postavio je i video na društvene mreže, na kojem se vidi kako svi uživaju, na čelu sa Novakom.

- Najbolji božićni poklon i najbolji Božić ikada. Neverovatan dan! Novače, ti si neverovatan! Ekstremno sam zahvalan na svemu - poručio je Timur, koji inače trenira tenis.

A kada završi sa ulepšavanjem života mladima, Đokovića očekuju profesionalni izazovi - sledi mu put u Australiju, iz koje su ga proterali početkom ove godine jer se nije vakcinisao protiv korone.

Pošto su mu u međuvremenu ukinute sve zabrane i Australijanci nemaju više rigorozne propise u vezi sa vakcinacijom, Noletu predstoji borba za poboljšanje rekorda na prvom grend slemu u sezoni, koji će biti održan od 16. do 29. januara.

On je, naime, sa do sada devet osvojenih titula rekorder Australijan opena, pa bi mu eventualni deseti trijumf u Melburnu "zacementirao" status teniskog božanstva. Istovremeno, to bi mu bila i 22. grend slem titula, čime bi se izjednačio sa španskim teniserom Rafaelom Nadalom po broju osvojenih najznačajnijih turnira.

 

Ostavite komentar