Sport > Time Out

JOKIĆ sasvim iskreno: Ne volim status ZVEZDE, svi me PREPOZNAJU na ULICI

MVP je istakao i da je tužno što se košarkaške utakmice u Srbiji prekidaju zbog incidenata

Izvor: K1info/Tanjug

19/02/2023 > 11:49

podeli vest:

JOKIĆ sasvim iskreno: Ne volim status ZVEZDE, svi me PREPOZNAJU na ULICI
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski


Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić istakao je da mu smeta svakodnevna pažnja medija, prenose američki mediji.

Jokić je istakao da ne voli da ima status zvezde.

- Govorimo iste stvari skoro svakog dana. Dosađujemo ljudima sa istim odgovorima. Ako kažeš nešto jednom nedeljno ili dvaput mesečno, to je dovoljno. Mediji i status zvezde. To ne volim, sve ostalo je u redu - naglasio je srpski košarkaš.

Jokić je naveo da ne može da vodi normalan život pošto ga svi prepoznaju na ulici.

- Svi te prepoznaju na ulici. Ne možeš da vodiš normalan život. Postavlja te u poziciju da budeš nešto što nisi. Neki to vole, neki žive sa tim. To je do osobe - istakao je Jokić. 

On je odgovorio i na pitanje novinara kog bi saigrača spasao ako bi došlo do apokalipse.

- Vlatka Čančara. On je pre svega jedan od mojih najboljih prijatelja. I možda Arona Gordona, koristili bismo njegovu snagu ako treba nešto da se nosi, ako treba da uhvatimo neku životinju da pojedemo, ili tako nešto - rekao je košarkaš Denvera.

Jokić je izjavio i da mu je žao što je meč polufinala Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana bio prekinut zbog incidenata navijača dva kluba.

On je prokomentarisao dešavanja na završnici Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Podsetimo, Crvena zvezda je u polufinalu pre dva dana bila bolja od Partizana 83:75, a utakmicu su obeležili incidenti navijača.

Foto: Tanjug/AP/David Zalubowski

 

- Da budem iskren, to je deo naše kulture prilično dugo, tako je kako je. Mislim da je stvarno tužno što se utakmice prekidaju i mislim da moramo da počnemo obnovu iz temelja.Tako ćete biti priznati kao velika liga u Evroligi. Ali trenutno ima toliko toga da se uradi, tako da je veoma, veoma teško - rekao je Jokić za "Basket njuz".

Jokić je dvostruki MVP NBA lige. Srpski košarkaš po peti put u karijeri učestvuje na Ol-star meču NBA lige Jokić će igrati u timu Zapadne konferencije NBA lige čiji će kapiten biti Lebron Džejms. Utakmica je na programu u noći između nedelje i ponedeljka.

 


 

 

Ostavite komentar