Sport > Time Out

SEĆANJE na Mihajlovića NE BLEDI: Italijani počinju emitovanje serije o SINIŠI

Planirano je da sav prihod ide u humanitarne svrhe

Izvor: K1info

11/02/2023 > 22:17

podeli vest:

SEĆANJE na Mihajlovića NE BLEDI: Italijani počinju emitovanje serije o SINIŠI
Foto: Starsport


Svet je prošlog 16. decembra postao siromašniji odlaskom sa životne scene velikog čoveka i sjajnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića.

Trag koji je Siniša ostavio u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu nikad neće biti izbrisan, a sudeći po tome u kom pravcu se kreću stvari skoro dva meseca posle njegove smrti, taj će trag možda biti još upečatljiviji.

Naime, Italijani su najavili da će od 20. februara na popularnoj platformi DAZN, u saradnji sa Fudbalskim klubom Bolonja, početi emitovanje serije koja je posvećena upravo Siniši Mihajloviću.

Svi prihodi od serije ići će u humanitarne svrhe - Institutu za imunobiologiju, transplataciju i tretman ćelijama na Univerzitetu Bolonja.

Serija ima pet epizoda od po 30 minuta, a tema je poslednja sezona Siniše Mihajlovića u Bolonji.

- Bilo je planirano da serija izađe još krajem decembra, ali je emitovanje odloženo zbog pogoršanja zdravstvene situacije Siniše, a kasnije i smrti. Deluje da je nekako bilo najbolje da se ona objavi sada, na dan njegovog rođendana, koji je simboličan dan za sve navijače Bolonje i oni koji su ga poznavali, da se vidi koliku je strast imao u svom radu, čak i tokom tretmana i terapija - kaže direktor Bolonje, Klaudio Fenući.

 

Ostavite komentar