Sport > Time Out

DOKTOR NESTOROVIĆ se prisetio prvog susreta sa ĐOKOVIĆEM: Bio je smešan, mršav i NOSAT

Novak je od malih dana znao šta želi da ostvari u teniskom svetu

Izvor: K1info/kurir.rs

15/01/2023 > 22:26

podeli vest:

DOKTOR NESTOROVIĆ se prisetio prvog susreta sa ĐOKOVIĆEM: Bio je smešan, mršav i NOSAT
Foto: Tanjug/AP, Printscreen/Youtube


Naš poznati doktor Branimir Nestorović je bio upućen u teniski razvoj Novaka Đokovića još dok je naš najbolji teniser gajio snove o tome da bude svetski reket broj jedan.

Nestorović je, naime, dosta vremena provodio sa Noletovim ocem Srđanom, te je stoga bio upoznat sa razvojem budućeg šampiona.

Doktora je sa Srđanom upoznao njegov brat Goran, Novakov stric, i to u vreme kada je Nole kao mali imao astmu.

Iz tog perioda dr Nestorović ima uspomenu i na prvi susret sa malim Đokovićem.

- Došao je kod mene, bio je mnogo smešan, mršav, nosat i jako drčan. Kada smo sve završili, Novak mi je rekao: "Doktore, ja ću biti najbolji na svetu!" Ja sam mu rekao da hoće, kao što kažem i svim klincima. Kada je postao najbolji na svetu, bio je na televiziji ispred Skupštine, meni žena kaže pa zar to nije onaj klinac koji je bio kod tebe. On jednostavno to nije rekao čisto onako, veoma je interesantan taj voljni element koji on ima. Većina Srba nema tu magareću osobinu, da nikada ne odustaje - rekao je dr Nestorović na Kurir televiziji.

Posle toga, doktor Branimir Nestorović je pričao kako bi voleo da Đoković osvoji Australijan open, jer je to inat koji Srbi imaju, zaključivši da sumnja da će u skorijoj budućnosti neko moći da ponovi Novakove rezultate.

 

Ostavite komentar