Sport > Tenis

Hrvatski SVEŠTENIK, navijač HAJDUKA, dočekao ĐOKOVIĆA u Rod Lejver areni

Don Josip se slikao i sa najboljim srpskim teniserom i sa njegovim trenerom Goranom Ivaniševićem

Izvor: K1info

11/01/2023 > 16:36

podeli vest:

Hrvatski SVEŠTENIK, navijač HAJDUKA, dočekao ĐOKOVIĆA u Rod Lejver areni
Foto: Tanjug/AP


Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u Melburn u ponedeljak, gde ga od 16. januara - a mi se nadamo do poslednjeg dana, 29. januara - očekuje učešće na Australijan openu i juriš na 10. titulu na ovom grend slemu.

Nole je i sada, sa devet titula, rekorder Australijan opena, a posle prošlogodišnjeg proterivanja iz Melburna verovatno želi da nadoknadi ono što je tada propustio.

Bilo kako bilo, Đoković je generalno naišao na sjajan prijem u Australiji, što se videlo i na prošlonedeljnom turniru koji je osvojio u Adelejdu, što se ponovilo i u Melburnu. Tu je, pak, najzanimljivije bilo da ga je u Rod Lejver areni dočekao, ni manje ni više, nego hrvatski sveštenik i to u dresu Hajduka iz Splita!

Mladi duhovnik, po imenu Josip Papak, fotografisao sa Novakom Đokovićem u Rod Lejver areni, a potom i sa njegovim tenerom Goranom Ivaniševićem.

Don Josip je iskoristio priliku i da se fotografiše sa španskim teniserom Rafaelom Nadalom, a fotografija je, kao i ona sa Noletom, osvanula na njegovim društvenim mrežama.

I da podsetimo, pre nego što u ponedeljak počnu dueli na Australijane openu, Đoković će 13. januara odigrati egzibioni duel sa Nikom Kirjosom.

 

Ostavite komentar