Sport > Tenis

"KIRJOS je nacionalna SRAMOTA", ali karte za meč protiv ĐOKOVIĆA planule za 58 minuta

Australijanac uputio poruku u svom stilu sunarodnicima koji ga prozivaju

Izvor: K1info

10/01/2023 > 22:32

podeli vest:

"KIRJOS je nacionalna SRAMOTA", ali karte za meč protiv ĐOKOVIĆA planule za 58 minuta
Foto: Tanjug/AP/Kirsty Wigglesworth


Nadamo se da neće biti baksuzno to će što Novak Đoković i Nik Kirjos odigrati egzibicioni meč baš na petak 13. - dakle za nekoliko dana u Rod Lejver areni, što će im biti poslednja priprema pred start Australijen opena 16. januara.

No, kako god da bude, karte za taj meč su - posle puštanja u prodaju - planule za 58 minuta, što jasno svedoči kolika je zainteresovanost Australijanaca da vide dva majstora na delu. Prema ranijim najavama zvaničnika prvog grend slema u sezoni, sav prihod sa meča će ići Australijskoj teniskoj fondaciji.

Više od 14.000 ljudi imaće priliku da pogledaju duel velikih rivala, koji su do prošlog Australijen opena važili za "neprijatelje", da bi posle Nikovog stvljanjana Noletovu stranu posle strahotnog ponašanja tamošnjih vlasti i proterivanja iz Melburna, stvari krenule drugim tokom.

I naravno, Kirjos ne bi bio Kirjos da sunarodnicima koji ga često prozivaju nije uputio poruku posle saznanja da su karte za njegov meč sa Noletom planule za manje od sat vremena.

- Vau, Nik Kirjos je loš za sport! Vau, kakva sramota, nacionalna sramota! Kako se usuđuje da rasproda još jedan stadion, kakva arogancija - sarkastično je poručio Australijanac na Tviteru.

 

Ostavite komentar