Sport > Tenis

LAVINA smeha: ĐOKOVIĆ iskopirao MESIJA, teniski svet ZAPLAKAO

Srpski teniser objavio video iz prostorije u kojoj igrači u Melburnu terniraju i pripremaju se za mečeve

Izvor: K1info

12/01/2023 > 16:44

podeli vest:

LAVINA smeha: ĐOKOVIĆ iskopirao MESIJA, teniski svet ZAPLAKAO
Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni


Ako se sećate kako je Argentinac Lionel Mesi "oduvao" Vuta Veghorsta posle meča sa Holandijom na nedavno završenom Mundijalu, počastivši ga terminom "glupane" i terajući ga sa meta gde je davao intervju, onda da znate da je tu scenu kopirao i Novak Đoković pripremajući se za start Australijan opena.

Ako se, pak, ne sećate "duela" Mesija i Veghorsta, to ćete moći da pogledate u nastavku teksta, sada da se vratimo na najboljeg srpskog tenisera.

Naime, u prostoriji u kojoj se igrači zagrevaju i pripremaju u Melburnu, dogodilo se nešto što je navelo ljude da plaču od smeha, što i ne čudi ako se zna da je glavni šoumen bio upravo Đoković.

U jednom trenutku, dok je pored njega prolazio argentinski teniser Dijego Švarcman i nakratko ga pogledao, Nole je uzvratio pogled i u Mesijevom stilu rekao:

- Šta gledaš, glupane, ajde idi, idi - rekao je Novak, na šta je Švarcman produžio i počeo da se smeje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Srpski teniser je ubrzo i objavio ovaj snimak na drušvenim mrežama i malo je reći da je taj video postao momentalni hit. Brzo su počeli da stižu komentari Đokovićevih fanova, ali i koleginica i kolega, uključujući i prvog tenisera sveta Karlosa Alkaraza, koji je objavio nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

To je uradio i sam Švarcman, koji je stavio uz emotikone koji se smeju i zastave Argentine i Srbije, a na "storiju" je tagovao i Mesija.

A sad i ono što smo vam obećali na početku teksta - evo kako je to izgledalo u originalu, i izvođenju Mesija na Svetskom prvenstvu u Kataru:

 

 

Ostavite komentar