Sport > Time Out

Maks Ferstapen NE VOLI DA DELI privatnost NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Dvostruki šampion Formule 1 objasnio je zašto on i njegova devojka Keli Pike koriste društvene mreže na drugačiji način

Izvor: K1info

09/01/2023 > 19:11

podeli vest:

Maks Ferstapen NE VOLI DA DELI privatnost NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
Foto: Youtube PrintScreen/F1nal Race


Par je ušao u Novu godinu fotografijom za svoje obožavaoce, ali dvostruki svetski šampion Formule 1 insistira na tome da će par ograničiti deljenje prizora iz svog privatnog života.

- Jednostvano nemam potrebu da svoj privatni život javno pokazujem - rekao je Ferstapen za Limburger.

- Keli to takođe radi mnogo manje nego ranije. Ako ikada završim sa Formulom 1, ne vidim da ću mnogo objavljivati posle toga. Jednostavno mi se ne dopada - primećuje šampion.

Nelson Pike izrekao rasističku uvredu

Keli Pike je ćerka bivšeg vozača i trostrukog šampiona Formule 1 Nelsona Pikea koji je prošle godine Luisa Hamiltona nazvao rasističkim izrazom.

Kelina upotreba društvenih mreža dovedena je u pitanje tokom ovog skandala.

Njoj se dopala objava na društvenim mrežama kojom se njen otac branio od optužbi da je upotrebio rasistički termin za Hamiltona.

Podsećamo, u junu prošle godine Nelson Pike je komentarisao trku iz 2021. u Silverstonu. Tada je prilikom borbe za vođstvo u krivini Copse došlo do kontakta između Hamiltona i Ferstapena, posle čega je Holanđanin velikom brzinom udario u zaštitnu barijeru, a Hamilton na kraju trijumfovao. Pike je smatrao da krivicu za incident snosi Hamilton i upotrebio je portugalsku reč "neuginho", što u slengu ima pogrdno značenje "crnčuga".

U proširenoj verziji snimka, Pike je takođe koristio homofobične uvrede na Hamiltonov račun.

Pike se posle incidenta izvinio što je koristio pogrdnu portugalsku frazu "neuginjo" i osudio svaki navod da ta reč korišćena "sa ciljem da se omalovaži vozač zbog njegove boje kože".

 

Ostavite komentar