Sport > Tenis

Legenda NBA lige UPOREDILA Đokovića sa Džordanom: On je jedan od NAJBOLJIH SPORTISTA svih vremena

Rafa može da kaže trenutno držim rekord, ali Novak će ga oboritim, rekao je košarkaš

Izvor: K1info/Tanjug

04/06/2023 > 14:51

podeli vest:

Legenda NBA lige UPOREDILA Đokovića sa Džordanom: On je jedan od NAJBOLJIH SPORTISTA svih vremena
Foto: Tanjug/AP


Toni Parker, legenda NBA lige, veliki je ljubitelj tenisa i nije propustio priliku da pogleda neke od mečeva na Rolan Garosu.

Prvi čovek Asvela bio je gost Eurosporta i tamo se dotakao teme o GOAT debati, u kojoj su kao i uvek bili uključeni Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Parker je srpskog tenisera uporedio sa Majklom Džordanom i dao je prognozu da će on na kraju držati rekord po broju osvojenih grend slem titula.

- Novak je za mene jedan od najboljih ikada, jedan od najboljih sportista svih vremena, govorim o svim sportovima. Ono što je uradio je večno, pogledajte samo koliko dugo on to radi, mislim da nema mnogo sportista u istoriji sporta koji su to uradili. Veoma ga poštujem, sreo sam ga nekoliko puta, on je veliki ljubitelj košarke, a to je u Srbiji možda sport broj jedan. Volim da ga gledam kako igra, volim njegovu borbenost. To moj omiljeni aspekt kod njega, taj mentalni deo - rekao je Parker.

On je istakao koliko poštuje srpskog tenisera.

- Znam da je taj mentalni deo velika stvar u ovom sportu. I između njega i Rafe, moraš prednost da daš Novaku. U mom sportu bih ga definitivno uporedio sa Majklom Džordanom, mnogo ga poštujem. Mislim da će oboriti rekord - rekao je on i dodao:

- On je zdrav, znam njegovu ishranu, on je zaista fokusiran na to. Ne vidim kako može da ne obori rekord. Rafa može da kaže trenutno držim rekord, ali Novak će ga oboritim.

 

Ostavite komentar