Sport > Tenis

IVANIŠEVIĆ počeo, TENISERI nastavili: NOLE, idi na svoju PLANETU, molim te

Kroz šaljive komentare Novakovog trenera i kolega "verujući" će se zapitati da li je vreme da se u sve uključe Molder i Skali

Izvor: K1info

29/01/2023 > 21:45

podeli vest:

IVANIŠEVIĆ počeo, TENISERI nastavili: NOLE, idi na svoju PLANETU, molim te
Foto: Tanjug/Fiona Hamilton/Tennis Australia via AP


Ako ste zaljubljenik u tenis, nije nemoguće da ste često prijateljima, ili ponekad samo poznanicima kad se o tome povede reč, objašnjavali kako je Novak Đoković stvarno vanzemaljac.

Pošto vam ti sumnjičavci uglavnom nisu verovali, onda ste možda to pokušavali da ublažite rečima da je Nole teniski vanzemaljac (ako već ne veruju da je pravi, iz samo njima znanih razloga).

Eeee, došlo je i vaših pet minuta! Došlo je! Danas, kada je Đoković pobedio Stefanosa Cicipasa i osvojio 10. titulu na Australijan openu, a 22. grend slem u karijeri, čak dva puta je stigla potvrda da je reč o entitetu koji nije sa ove planete!

Nećemo se sad uplitati u religijske rasprave, mada ima onih koji upotrebljavaju i epitet božanski kad govore o Novaku Đokoviću, nego ćemo se zadržati na onome što je rečeno ili napisano - čvrsta reč - nema laži, nema prevare.

Naime, najpre je danas trener najboljeg srpskog tenisera Goran Ivanišević ustvrdio posle finala da je Nole "uradio nešto neverovatno, on je sa drugog sveta". Nešto kasnije je i Novakov kolega, mladi Španac Alehandro Davidovič Fokina (23) to potvrdio na Tviteru, urnebesnom čestitkom na osvojenoj tituli u vidu zamolnice, sa smajlijem koji plače od smeha:

- Đokoviću, idi na svoju planetu, molim te.

Pa ako ovo nije dokaz, šta je onda?! Šta, hoćete da pitate: "A odakle to da su Ivanišević i Fokina stručnjaci za vanzemaljce"? Pa odakle vama da nisu? Je l' imate potvrdu - i na njoj pečat - da nisu? Gde je pečat? Dakle, dok se to ne reši - Đoković je vanzemaljac.

Pri tome, nemojmo da zaboravimo da je Fokina, trenutno 32. teniser na ATP listi, prošle godine pobedio Novaka u Monte Karlu (međusobni skor u pobedama 2:1 za Đokovića), što je izuzetno retka pojava u tenisu. Gotovo vanzemaljska, moglo bi se reći... Znači, ni Alehandro nije čist i moguće je da zna nešto što mi ne znamo. Gde je onda istina?

E, pa tu nam onda ostaje da sve zaključimo kroz čuveni slogan iz "Dosijea X" - istina je tamo negde... Moldere i Skali, gde ste sada, kad ste nam najviše potrebni?

 

Ostavite komentar