Sport > Tenis

TRI STVARI čine šampiona: Ako niste videli, NOVAK je posle finala u Melburnu POKAZAO na svaku od njih

Po osvajanju titule na Australijan openu, Đoković bez reči objasnio sve

Izvor: K1info

29/01/2023 > 18:39

podeli vest:

TRI STVARI čine šampiona: Ako niste videli, NOVAK je posle finala u Melburnu POKAZAO na svaku od njih
Foto: Tanjug/AP


Proterivali su ga, zabranjivali mu da igra, prozivali ga nesuvislim komentarima zbog oca, zbog povreda... zbog toga što postoji, reklo bi se. Pa ipak, Novak Đoković se nije obazirao na to, u stilu velikog šampiona protekle dve nedelje u Melburnu je dokazivao klasu, da bi je danas potvrdio pobedom u finalu Australijan opena.

Pod Noletovima naletima padali su Roberto Karbaljes Baena, Enco Kuako, Grigor Dimitrov, Aleks de Minor, Andrej Rubljov, Tomi Pol i - danas - Stefanos Cicipas. Đoković je dokazao da je nepobediv u Australiji, a ako niste primetili, neposredno po osvajanju poslednjeg poena Novak je rukom pokazao i šta je to potrebno da bi neko postao veliki šampion.

Naime, čim je Cicipas izbacio lopticu u aut, što je označilo i kraj meča za titulu, Novak se okrenuo ka svojoj loži i pokazao prstom najpre na glavu - u smislu potreban je mozak; pa na grudi - u smislu poterbno je srce; pa na predeo ispod pojasa - u smislu poterbna su... ma, znate vi dobro šta, da ne lajemo sad.

Kamera, doduše, nije uhvatila direktan kadar predela tela na koji je Novak pokazivao, ali je bilo jasno - po pokretima ruke - i onima koji su gledali prenos i onima koji su bili na licu mesta, šta je šampion hteo da kaže.

Uostalom, video je pred vama, pa prverite i sami:

 

 

Ostavite komentar