Sport > Košarka

Za ZVEZDU i DELIJE sve je još veselije: KAMPACO stigao u BEOGRAD

Plejmejker iz Argentine večeras sleteo na beogradski aerodrom

Izvor: K1info/telegraf.rs

17/12/2022 > 22:19

podeli vest:

Za ZVEZDU i DELIJE sve je još veselije: KAMPACO stigao u BEOGRAD
Foto: Starsport


Čitava priča oko Crvene zvezde i Fakunda Kampaca je, izgleda, završena i iskusni Argentinac će uskoro i zvanično postati novi košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana.

Mnogo se prethodnih dana polemisalo oko dolaska iskusnog argentinskog plejmejkera u Beograd, a priču je dodatno zakomplikovao i predsednik crveno-belih Nebojša Čović, koji je izjavio da "još ništa nije gotovo".

Ipak, čini se da je sada celokupna priča završena i da će crveno-beli dobiti veoma vredno pojačanje. To potvrđuje i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem je Kampaco snimljen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Podsetimo, prethodnih dana su košarkaši Zvezde, Luka Vildoza i Nemanja Nedović obajavama na društvenim mrežama potvrdili da je sve blizu "sklapanja posla", a čini se da se sada samo čeka zvanična objava.

Košarkaši Crvene zvezde jesu doživeli poraz posle deset uzastopnih pobeda, ali to nikako nije razlog za brigu, jer - ne može se uvek pobeđivati, a igra crveno-belih od kad je na kormilo tima došao Duško Ivanović je sve bolja - tako da su izdanja čete sa Malog Kalemegdana svakako razlog za radost i Delija i kluba.

Ali sada, dolaskom Kampaca, šana za nove radosti je još veća...

 

Ostavite komentar