Sport > Košarka

Jokić se vratio i BRILJIRAO, ali Denver IZGUBIO OD NAJSLABIJEG tima Istoka

MVP je pokazao da mu ni pauza nije uticala na formu, ubacio je čak 31 poen uz devet skokova i deset asistencija

Izvor: K1info/telegraf.rs

23/11/2022 > 07:34

podeli vest:

Jokić se vratio i BRILJIRAO, ali Denver IZGUBIO OD NAJSLABIJEG tima Istoka
Foto: Tanjug/AP


Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić noćas se vratio na teren posle pauze od nekoliko mečeva. Pružio je sjajnu borbu, vukao je svoj Denver napred, ali je na kraju ipak poražen na domaćem terenu od trenutno najslabijeg tima Istočne konferencije, Detroita - 108:110.

Foto: Tanjug/AP

 

Moćni Džoker je pokazao da mu ni pauza nije ništa učinila, pošto je ubacio čak 31 poen uz devet skokova i deset asistencija. Iz igre je šutirao sa fantastičnih 12/16, pri čemu su svi šutevi došli za dva poena. Sa linije penala imao je 7/11.

Pa ipak, njegov Denver se jako mučio i nekako je bilo jasno da će doživeti neuspeh onog momenta kada je Detroit tokom poslednje deonice otišao na dvocifrenu rezultatsku prednost.

 

 

Jesu Nagetsi zatim uspeli da smanje na samo jedan poen zaostatka, ali su se tom prilikom dosta istrošili i Detroit je na kraju napravio veliko iznenađenje.

Foto: Tanjug/AP

 

Goste je do pobede vodio sjajni Bojan Bogdanović. Hrvatski košarkaš ubacio je 22 poena uz devet skokova, dok je Burks sa jednim manje takođe imao zapažen učinak. U Denveru je Majkl Porter Džunior pratio Jokića sa 18 poena i osam skokova, a može se reći da je podbacio Džamal Marej koji je dao "samo" deset poena uz osam asistencija.

Na preostalim mečevima, viđena je iznenađujuća pobeda Filadelfije nad Bruklinom (115:106), Memfis je poražen kod kuće od Sakramenta (109:113), dok je Finiks kod kuće savladao Los Anđeles Lejkerse.

 

 

 

Ostavite komentar