Sport > Fudbal

Vlahović u CRVENO-BELOM?! Na pomolu velika fudbalska TRAMPA

Srpski reprezentativac je stigao u Juventus u prošlom zimskom prelaznom roku

Izvor: K1info

12/12/2022 > 22:17

podeli vest:

Vlahović u CRVENO-BELOM?! Na pomolu velika fudbalska TRAMPA
Foto: Tanjug/AP


Katastrofa koja je zadesila Juventus tokom Svetskog prvenstva u Kataru i zbog koje smo se pitali da li će Dušan Vlahović i Filip Kostić imate gde da se vrate posle Mundijala, možda je još veća nego što se mislilo, pa bi marifetluci uprave Stare dame mogli da koštaju klub odlaska najboljih igrača.

Cela uprava torinskog kluba, inače, podnela je ostavke, usledili su i finansijski problemi, pa bi Dušan Vlahović mogao da promeni sredinu posle godinu dana u Juventusu.

Pričalo se prvo da bi Vlahović mogao u Arsenal, zajedno sa Sergejem Milinkovićem-Savićem, nakon toga se pojavila informacija da bi mogao da odmeni Darvina Nunjeza u Liverpulu, uz navode da urugvajski napadač nije zadovoljio apetite Jirgena Klopa, kao i da bude zamena za Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu a sada je u opticaju i Španija.

Kako "Kalčomerkato" saznaje, Dušan Vlahović blizu je Madrida, ali ne "kraljevskog kluba, već "jorgandžija". Kako poznati italijanski list navodi, Vlahović bi mogao da se preseli u Atletiko Madrid, a on bi bio deo jedne velike trampe. U smeru Torina trebalo bi da krene reprezentativac Portugala Žoao Feliks, koji nije ispunio očekivanja Dijega Simeonea.

Foto: Tanjug/AP

Žoao Feliks

Deluje da bi za Vlahovića promena sredine i beg iz posrnulog Juventusa u ovom trenutku bio najispravniji potez, ali da li je baš Atletiko sredina za njega, posebno kada se uporedi sa navodima da su za njega zainteresovani i engleski velikani: Arsenal, Mančester junajted i Liverpul.

Srpski napadač ima ugovor sa Juventusom do leta 2026. godine, a u "Staru damu" je stigao prošle zime iz Fiorentine za čak 75 miliona evra kao veliko pojačanje. Nije da se tako nije i pokazao, ali deluje da mu stil fudbala koji gaji stručnjak na klupi Juventusa Masimo Alegri ne odogvara u potpunosti.

Tek od skoro je Alegri upario Vlahovića sa Milikom, što se može reći da je "prepisao" od selektora Stojkovića, koji to radi sa njim i Mitrovićem.

Budući da Dijego Simeone forsira formaciju sa dva napadača, madridski Atletiko bi mogao da bude dobra sredina za Vlahovića.

 

Ostavite komentar