Sport > Fudbal

Oprostite, OSVOJIĆEMO Mundijal 2026: Uplakani VINICIJUS se zaneo posle poraza

Nismo uspeli u važnom trenutku i sve smo vas izneverili, rekao je Brazilac

Izvor: K1info/Tanjug

11/12/2022 > 13:37

podeli vest:

Oprostite, OSVOJIĆEMO Mundijal 2026: Uplakani VINICIJUS se zaneo posle poraza
Foto: Tanjug/AP


Fudbaler Reala i brazilski reprezentativac Vinicijus obećao je da će njegova selekcija da osvoji Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Brazil je bio jedan od najvećih favorita za osvajanje titule na SP u Kataru, ali su "karioke" eliminisane od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala posle penala.

- Plakao sam na terenu, plakao sam u svlačionici, plakao sam u avionu, plakao sam kad sam došao kući i plakaću kad god pomislim koliko smo bili blizu... Najgori dan u mom životu - napisao je Vinicijus na društvenim mrežama.

Fudbaler Reala tvrdi da je razočaran posle eliminacije sa Mundijala.

- Ovaj tekst sam napisao i obrisao nekoliko puta. Reči ne mogu da opišu razočarenje, ali suze ostaju. Osmeh je nestao. Biće mi potrebno vreme da ponovo pronađem sreću. Ali volim fudbal i to će da mi da nove prilike da vratim Brazil tamo gde zaslužuje da bude, na vrh! Božji planovi su dosta veći od naših. Vratićemo se jači nego ikada - ističe fudbaler Reala.

On se još jednom izvinio Brazilcima.

- Nismo uspeli u važnom trenutku i sve smo vas izneverili. Oprosti, Brazile, i hvala ti na ljubavi i podršci. Bili ste sjajni! Brazil će da osvoji svet 2026. godine, zapamtite ovo - naveo je Vinicijus.

SP 2026. će biti održano u Kanadi, Meksiku i SAD, a na njemu će po prvi put u istoriji učestvovati 48 reprezentacija.

Ostavite komentar