Sport > Fudbal

Opet Džaka, OPET PROVOCIRANJE Srba: Jedva sprečena TUČA U KATARU

U nadoknadi vremena Švajcarac koji vuče korene sa Kosmeta uspeo da iznervira Nikolu Milenkovića

Izvor: K1info

02/12/2022 > 22:21

podeli vest:

Opet Džaka, OPET PROVOCIRANJE Srba: Jedva sprečena TUČA U KATARU
Foto: Tanjug/AP


Sećali smo se svi albanskih dvoglavih orlova sa Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada su Granit Džaka i Đerdan Šaćiri pokazivali te simbole u meču sa Srbijom, koji su tada dobili sa 2:1.

Sećali smo se i nadali da se to neće ponoviti. Nisu se ponovili dvoglavi orlovi, ali su se ponovile provokacije na koje smo mi ponovo pali. I ponovo je u glavnoj ulozi bio Džaka, i tokom meča i u zaustavnom vremenu utakmice, ali je pri kraju moglo da dođe i do tuče. A ponovilo se i to da su opet pobedili Švajcarci, sada sa 3:2, i opet nas izbacili sa Mundijala.

Kapiten Švajcarskeje najpre tokom meča u prolazu pored naše klupe za rezervne igrače bio vulgaran, izgleda da ih je i psovao, kako se može pročitati na društvenim mrežama, ali ono što je sigurno, hvatao se za međunožje i prizivao incident... Eto, to je kapiten jedne Švajcarske.

A onda, igrala se nadoknada‚ kada je Džaka izgubio loptu kod našeg gola u duelu sa Nikolom Milenkovićem, a onda je Švajcarac koji vuče korene sa Kosmeta krenuo ka našem fudbaleru. Milenković ga je odgurnuo i krenuo je haos. Uključili su se u koškašnje i drugi fudbaleri, a sve je rezultiralo žutim kartonima za Džaku i Milenkovića.

Počeo je četvrti minut nadoknade, gubili su naši sa 3:2, saznali su da je Kamerun poveo protiv Brazila, bilo je jasno da od silnih najava - idemo dalje - nema ništa... Falila je samo varnica, a Džaka zna kako da je napravi i još jedan gorak ukus posle meča sa Švajcarskom, i tako to ide iz Svetskog prvenstva u Svetsko prvenstvo...

 

 

 

Ostavite komentar