Sport > Fudbal

STOJKOVIĆ NAJAVIO, mi proveravamo: Da li je ovo STARTNIH 11 za Kamerun?

Najveća promena trebalo bi da bude u napadačkom delu tima

Izvor: K1info/telegraf.rs

27/11/2022 > 21:13

podeli vest:

STOJKOVIĆ NAJAVIO, mi proveravamo: Da li je ovo STARTNIH 11 za Kamerun?
Foto: Starsport


Najavio je selektor Dragan Stojković Piksi promene u sastavu za sutrašnji meč sa Kamerunom (ponedeljak 11.00) i ono što je rekao sprovešće u delo.

Kako pišu domaći mediji, Stojković će za meč sa Kameruncima krenuti uz četiri promene u startnoj postavi.

Kako piše beogradski Telegraf.rs, ključna promena biće u napadačkom delu tima - Piksi trebalo da izvede postavu sa dva napadača, a od starta bi trebalo da krenu Dušan Vlahović i Luka Jović, dok će na klupu Aleksandar Mitrović, koji evidentno nije bio dovoljno fit, što se videlo u duelu protiv Brazila.

Promeniće Stojković i startna krila, pa će tako uz levu aut liniju, kao što smo i najavili krenuti oporavljeni Filip Kostić, umesto Filipa Mladenovića, dok će po desnoj strani umesto Andrije Živkovića dejstvovati Darko Lazović.

Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinović

Dragan Stojković Piksi

Kapiten Orlova, Dušan Tadić vratiće se na poziciju plejmejkera, a ceh promene formacije platiće Nemanja Gudelj, koji će se preseliti na klupu, a u veznom redu će igrati Sergej Milinković Savić i Saša Lukić, dok odbrana ostaje u identičnom sastavu kao i na meču protiv Brazila.

Dakle, Srbija bi protiv Kameruna trebalo da istrči u sledećem sastavu: Vanja Milinković Savić, Milenković, Veljković, Pavlović, Lazović, Kostić, Lukić, Sergej Milinković Savić, Tadić, Vlahović, Jović.

Standings provided by Sofascore
 

 

 

Ostavite komentar