Sport > Fudbal

Zečević prozvao TERZIĆA: Kad je hteo da vodi FSS, nije izlazio iz MOJE KANCELARIJE

Zarad privatnih interesa urušavamo sve, pravimo ujdurmu kada reprezentaciji ide kako treba, kaže potpredsednik OKS

Izvor: K1info/Tanjug

01/11/2022 > 15:27

podeli vest:

Zečević prozvao TERZIĆA: Kad je hteo da vodi FSS, nije izlazio iz MOJE KANCELARIJE
Foto: Starsport


Delegat Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Žarko Zečević izjavio je danas da antagonizam između Crvene zvezde i Partizana dovodi do tenzija u srpskom fudbalu.

Zečević je na današnoj Izbornoj sednici Skupštine FSS u Staroj Pazovi ukazao na probleme zbog loših odnosa Crvene zvezde i Partizana.

 

 

- Kao sportski radnik koji je u sportu više od 30 godina, želim da dam napomene u vezi sa svime što se dešavalo ovih dana. Antagonizam između Zvezde i Partizana doveo je do ovoga. To šteti našem sportu i fudbalu, odnosima u društvu, ponašanju navijača i svemu ostalom. Od 1985. godine, navešću vam predsednike FSS. Tomaš Tomašević, Crvena zvezda, Nemanja Stanković Crvena zvezda, Miljan Miljanić Crvena zvezda, Zvezdan Terzić Crvena zvezda, Dragan Piksi Stojković iz Crvene zvezde i Slaviša Kokeza iz Crvene zvezde. Samo je Tomislav Karadžić bio iz Partizana - rekao je Zečević i dodao:

 

 

- Isto je i sa generalnim sekretarima. O čemu se radi ovde? Zarad privatnih interesa urušavamo sve, pravimo ujdurmu kada reprezentaciji ide kako treba, kada nas čeka Mundijal i imamo veliko šansu da se plasiramo i na EP.

Zečević je potom prozvao generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

 

 

- Terzić me je javno prozvao preko novina, žao mi je što nije ovde. Rekao je da Bjeković ili Zečević ne mogu da budu kandidati. Bolje da je rekao niko iz Partizana ne može da bude kandidat za predsednika FSS. Kada je on trebalo da bude predsednik FSS nije izlazio iz moje kancelarije, dok nije postavljen za predsednika. Sada ima obraza i snage da se ovako obraća. Bjekovića prozivate kroz novine, čoveka bez mrlje u sportu - reprezentativac, izuzetno poštovan funkcioner. Mi tako sada razgovaramo između nas. Vodeći se privatnim interesima - istakao je Zečević.

 

Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Zvezdan Terzić

Delegat Crvene zvezde Marko Petrović replicirao je Zečeviću rekavši da je ono što je on rekao "slika Partizana" i dodao da je Crvena zvezda džentlmenski klub.

- Ovako niske udarce, spominjati čoveka koji nije ovde u sali... Gospodo, u tome je razlika između Crvene zvezde i Partizana. Sram vas bilo da ovako spominjete Terzića. Vaš kandidat, koji je v.d. predsednika Saveza, nije se udostojio da nas pozove na kafu za godinu dana. Ovo je sramotno šta ste danas uradili - rekao je Petrović.

 

 

 

Ostavite komentar