Sport > Fudbal

OGLASIO se predsednik LACIJA o odlasku SERGEJA Milinkovića Savića

Interesovanje za srpskog reprezentativca predstoji, a navodno je Arsenal već poslao ponudu

Izvor: K1info/mondo.rs

27/10/2022 > 16:25

podeli vest:

OGLASIO se predsednik LACIJA o odlasku SERGEJA Milinkovića Savića
Foto: Starsport


Predsednik Lacija Klaudio Lotito ponovo se oglasio i govorio Sergeju Milinkoviću Saviću, ali izgleda da ćemo više o statusu srpskog reprezentativca u dresu tima iz Rima znati po završetku Svetskog prvenstva u Kataru, odnosno pred kraj ove godine.

Naime, Lotito nas je sa dvosmislenom porukom, koja u isto vreme znači i da želi da ga zadrži, ali i da može da ga proda, ostavio da se pitamo šta će biti sa Sergejem - kada su ga novinari pitali o odlasku srpskog asa, predsednik Lacija je istakao:

- Neću da prodam Sergeja. To nije u mojim planovima. Ponudiću mu novi dugoročni ugovor. Sergej vredi 120 miliona evra i svakog meseca njegova cena raste.

Kako pominje itlaijanski Mesađero, za koji je Lotito pričao, interesovanje za SMS-a postoji - navodno je Arsenal već poslao ponudu, ali znatno manju od cifre koju je predsednik kluba pomenuo.

Lacio ove sezone igra sjajno u Seriji A i u igri ja za titulu. Posle 11 kola nalazi se na trećem mestu sa 24 boda i sjajnu gol-razliku (23-5). Glavni igrač i nesumnjivi vođa ekipe je upravo Sergej Milinković Savić, koji je do sada dao tri gola, uz sedam asistencija. Od njega se dosta očekuje i u narednom periodu pošto je prvi strelac tima Ćiro Imobile povređen i čeka ga nešto duža pauza.

 

 

 

Ostavite komentar