Sport > Fudbal

Treći Srbin u Juventusu? Bjankoneri JURE SERGEJA

SMS ima važeći ugovor sa Lacijom do 2024. godine

Izvor: K1info/telegraf.rs

11/10/2022 > 08:25

podeli vest:

Treći Srbin u Juventusu? Bjankoneri JURE SERGEJA
Foto: Tanjug/AP


Lacio je u devetom kolu Serije A pregazio Fiorentinu na gostovanju, a u pobedi od 4:0 Sergej Milinković Savić je učestvovavo sa dve asistencije. Ali, osim još jedne sjajne partije, SMS je u centar pažnje dospeo jer je počelo da se piše i da se našao na meti Juventusa!

Italijanski "Gazeta delo Sport" je malo posle utakmice u Firenci, odnosno pred ponoć, lansirao vest da Stara dama kreće u napad na srpskog reprezentativca i vezistu Lacija već u januaru.

- Projekat ove ambiciozne operacije rezultat je sastanka čelnika Juventusa posle poraza od Milana i saradnici Andree Anjelija će već u januaru pokušati da dovedu Sergeja - piše "Gazeta" u svom tekstu.

Sergej ima važeći ugovor sa sadašnjim klubom do 2024. godine i prvi čovek "nebeskoplavih" već je najavio da će razgovarati sa Srbinom kako bi isti produžili do 2006. Međutim, svima je jasno da će Lacio teško uspeti da ga zadrži na leto koje, s druge strane, Juve ne želi ni da čeka.

Bjankoneri su očajno otvorili sezonu i posle devet kola imaju 10 bodova manje od vodećeg Napolija. Istovremeno, u Ligi šamipiona takođe ne stoje dobro i pobeda nad Makabijem u Haifi u utorak veče im je imperativ ako žele da razmišljaju o nokaut fazi.

Podsetimo, ukoliko Sergej dođe u Staru damu, tamo će ga čekati saigrači iz reprezentacije Dušan Vlahović i Filip Kostić.

 

 

Ostavite komentar