Sport > Fudbal

KRAJ SAGE: Mančester junajted PUŠTA RONALDA iz kluba u januaru

Erik ten Hag izgleda presekao i hoće da pravi tim bez Portugalca

Autor: k1info/telegraph.co.uk

04/10/2022 > 09:55

podeli vest:

KRAJ SAGE: Mančester junajted PUŠTA RONALDA iz kluba u januaru
Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson


Izgleda da se bliži kraj sage o Kristijanu Ronaldu u Mančester junajtedu, jer kako otkriva britanski Telegraf, na Old Trafordu su spremni da puste Portugalca iz kluba već u januarskom prelaznom roku!

Iako je novi šef struke "crvenih đavola" Erik ten Hag, kad je stigao u Mančester, rekao da želi da zadrži Ronalda u Junajtedu i da od njega i dalje očekuje odlične partije, situacija se dramatično promenila - ne samo što 37-godišnji Portugalac nije pružio očekivano, već je i aktivno radio da ode iz kluba.

Zbog toga Ten Hag neće stajati Ronaldu na putu ako bude dobio dobru ponudu tokom zime.

Posle čitavog leta tokom kojeg je Kristijano pokušavao da se izvuče iz Mančestera i pređe u klub u kom bi igrao u Ligi šampiona, takva ponuda nikada nije stigla. Odnosno, jedina konkretna ponuda bila je iz Saudijske Arabije, koju je poslao Al Hilal.

Posle šokantnog poraza 6:3 u derbiju od Mančester sitija, Ten Hag je istakao da Ronalda nije uvodio u igru zbog već tada visokog rezultata i "poštovanja prema njegovoj karijeri".

 

 

Iako je Kristijano možda mogao da bude zahvalan za taj potez, činjenica je da on nije srećan u Mančesteru, gde sve ređe dobija priliku da zaigra od prvog minuta.

Sada se čini da je i Ten Hag "prelomio" u svojoj glavi i da želi da nastavi sa projektom u Junajtedu bez bogato plaćene zvezde. A šta bi bila dobra ponuda za Ronalda - što u smislu novca, što u kontekstu toga da Portugalac samo juri da igra Ligu šampiona - o tome Britanci nisu napisali ni reč.

 

 

 

Ostavite komentar