Sport > Fudbal

O ovoj utakmici ĆE SE PRIČATI - Zvezda sa DVA IGRAČA VIŠE do pobede u 97. minutu

Veoma dobra, prvenstvena, utakmica viđena je na jugu Srbije

Izvor: K1info/Tanjug

23/10/2022 > 19:21

podeli vest:

O ovoj utakmici ĆE SE PRIČATI - Zvezda sa DVA IGRAČA VIŠE do pobede u 97. minutu
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Nišu ekipu Radničkog rezultatom 2:1 u meču 16. kola Superlige Srbije.

Trener Crvene zvezde, Miloš Milojević može da odahne, opet se malo kockao sa sastavom i stavio je Strahinju Erakovića na desnog beka, gde se opet videlo da se oseća popularni "Čupa" neprirodno po boku. Osim njega, odlučio je da ostavi Kataija na klupi, što je donekle bio i razuman potez zbog njegovih pređašnjih partija.

Mora se odati priznanje i Nenadu Lalatoviću koji je taktički uspeo da nadmudri Milojevića u svakom smislu, njegova ekipa je konstantno napadala iz kontri, želela je da postigne gol, ali nije im uspelo sve do tog 74. minuta preko Saše Marjanovića.

Još jedna svetla tačka Nišlija jeste i Dragan Rosić, golman ekipe koji je imao izvanrednu partiju tokom svih 90 minuta, gde je bio maestralan. On je bio i ta spona koja je održala Radnički u životu sve do tog, za njih kobnog, 97. minuta, gde je Aleksandar Pešić glavom odigrao glavom i uspeo da ga savlada.

Crvena zvezda je povela u 68. minutu golom Aleksandra Pešića, a izjednačio je Saša Marjanović u 74. minutu. Pobedu Zvezdi doneo je Pešić u 97. minutu. Fudbaleri Radničkog su meč završili sa dva fudbalera manje.

Foto: Starsport

 

Crveno-beli su trenutno prvi na tabeli sa 41 bodom, dok je Radnički 11. sa 16.

Crvena zvezda će u narednom kolu gostovati Kolubari, dok će Radnički igrati sa Partizanom u Beogradu.

 

 

 

Ostavite komentar