Sport > Fudbal

MITROVIĆ SUROV i na Eland Roudu: NOVI GOL srpskog centarfora u Premijer ligi

Reprezentativac Orlova započeo preokret Fulama protiv Lidsa

Izvor: K1info

23/10/2022 > 16:22 >> 16:55

podeli vest:

MITROVIĆ SUROV i na Eland Roudu: NOVI GOL srpskog centarfora u Premijer ligi
Foto: Tanjug/AP


Fudbaleri Fulama gostovali su Lidsu u 13. kolu Premijer lige, a udarna pesnica "kotidžara" i reprezentacije Srbije ponovo "bije" - Aleksandar Mitrović postigao je i deveti gol u prvenstvu, u pobedi njegove ekipe od 3:2!

Naime, najpre je Rodrigo na Eland Roudu u 20. minutu doveo domaće u vođstvo, da bi Mitrogol posle centaršuta iz kornera namestio glavu baš kako treba i prosledio loptu u mrežu domaćih i izjedančio na 1:1.

Tim rezultatom se otišlo i na poluvreme, međutim, pred kraj ovog dela igre Mitrogol se povredio i ostao da leži na terenu. Izgledalo je kao da je obnovio povredu zgloba zbog koje je nedavno već pauzirao, međutim, ustao je sam posle ne baš kratke pauze, a zatim i odigrao poluvreme do kraja.

U nastavku se, na sreću, ispostavilo da povreda nije bila teže prirode - Mitrović je odigrao i skoro celo drugo poluvreme (zamenjen u zaustavnom vremenu), maestralno učestvujući u akciji kod trećeg gola gostiju. Pre toga je Bobi Rid u 74. minutu doveo Fulam u vođstvo, da bi u 84. minutu, posle dobijene lopte iz auta, Mitrogol petom uposlio Rida, a ovaj pronašao Vilijana za 3:1 protiv Lidsa. Domaći su smanjili u 91. minutu golom Samervila, ali više od toga nisu mogli da urade u ovom duelu.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Ostavite komentar