Sport > Fudbal

Stojković PLAĆA VEČERU, Vlahović golom SRUŠIO TORINO

Srpski reprezentativac pogotokom napravio veliki trošak za selektora Orlova

Izvor: K1info

15/10/2022 > 21:43

podeli vest:

Stojković PLAĆA VEČERU, Vlahović golom SRUŠIO TORINO
Foto: Tanjug/AP


Selektor Srbije Dragan Stojković je pogodio kao da je gatao - napadač Srbije i Juventusa Dušan Vlahović dao je gol, a time doneo i pobedu od 1:0 Staroj dami protiv gradskog rivala u Torinu u 10. kolu Serije A, baš kao što je Piksi i najavio!

Štaviše, Stojković, koji je i posmatrao meč na kojem su igrala čak petorica reprezentativaca Srbije, obećao je i da plaća večeru ako Vlahović da gol! Centarfor Juventusa ga je tako "ojadio" u 75. minutu, kada je savladao saigrača iz reprezentacije Srbije na golu "bikova" Vanju Milinkovića Savića.

Bio je to šesti Vlahovićev gol u italijanskom šampionatu ove sezone, a srpski golgeter sada je izjednačen na vrhu liste strelaca Serije A sa napadačem Lacija Ćirom Imobileom.

Vlahović je na terenu bio do 90. minuta kada ga je zamenio Leandro Paredes, a srpski reprezentativac Filip Kostić odigrao je čitav meč za Juventus.

U ekipi Torina srpski reprezentativac Saša Lukić odigrao je čitav meč, a njegov saigrač iz italijanske ekipe i nacionalnog tima Nemanja Radonjić igrao je do 70. minuta kada ga je zamenio Pjetro Pelegri.

 

 

 

 

Ostavite komentar