Sport > Fudbal

Piksi objasnio u čemu je TAJNA NOVIH ORLOVA, Vlahović: Nije slučajno

Fudbalska eprezentacija konačno izgleda kako svi ljubitelji pravog fudbala žele

Izvor: K1info

27/09/2022 > 23:20

podeli vest:

Piksi objasnio u čemu je TAJNA NOVIH ORLOVA, Vlahović: Nije slučajno
Foto: FSS


Fudbaleri Srbije savladali su Norvešku sa 2:0 u poslednjem kolu B4 grupe Lige nacija i tako su se plasirali u A diviziju. Selektor Orlova Dragan Stojković Piksi bio je srećan zbog pobede, ali i načina do koje su naši fudbaleri došli do nje.

Foto: Tanjug/Rade Prelić/bs

 

- Mislim da čestitke idu na adresu igrača. Oni su ti koji se žrtvuju, bore se, koji su solidarni. Drago mi je da naše fudbalske ideje daju rezultate. Nije važno pobediti, nego kako pobeđujemo. Potpuno zaslužena pobeda na kraju. Sve čestitke igračima na fenomenalnim izdanjima u Ligi nacija. Cilj nam je bilo prvo mesto. Evo, tu je, zasluženo - rekao je Stojković.

Jedan od junaka bio je Dušan Vlahović, koji je postigao prvi gol na meču.

- Vidi se verovatno sa tribina i preko televizora da dišemo kao jedan, napravili smo tu atmosferu zajedništva, stvorili smo grupu, pomažemo se i dopunjujemo, imamo glad za uspesima i pobedama. Nije slučajno to što ostvarujemo ovakve rezultate - istakao je Vlahović.

 

Kaže da je od početka utakmice u glavi bilo samo jedno - pobeda.

- Ne, nismo imali nikakvu sumnju. Došli smo da pobedimo, samo ona nam je igrala, rezultat je kruna svega, odigrali smo odličnu utakmicu i rezultat govori sve. Čestitao bih igračima Norveške na fer i korektnoj utakmici - dodao je Vlahović.

Pored elitne divizije, Srbija je obezbedila baraž za EURO 2024, kao i drugi šešir na žrebu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Standings provided by SofaScore

Ostavite komentar